Xue komt met giclées onder eigen beheer

Sinds 1 juli van het vorig jaar was er een einde gekomen aan de samenwerking tussen kunstenares Juane Xue en haar giclée-leverancier. Dat betekende dat er geen nieuwe giclées meer geproduceerd werden. Maar toch is er goed nieuws!

Xue is zich het afgelopen jaar volledig gaan concentreren op de verkoop van haar originele werk bij de door haar nieuw opgerichte National Gallery The Netherlands in Amersfoort. En daarbij heeft ze toch van een paar originele werken giclées laten maken onder eigen beheer. De werken worden op een prachtige kwaliteit canvas uitgevoerd en de oplage per doek is slechts 20 stuks. Elk exemplaar wordt door Juane Xue persoonlijk gesigneerd, waarbij ze het unieke oplagenummer ook op het doek schildert.

We zijn er trots op dat we deze mooie Xue giclée-werken mogen gaan verkopen in onze galeriewinkel in Groningen. De eerste twee zijn al in onze winkel te bewonderen.

Xue is van Chinese komaf en woont en werkt in Nederland. Ze heeft bekendheid verworven door haar sfeervolle schilderijen van verlaten tafels, die ze veelal afbeeldt in de natuur en in het sprankelende zonlicht.

Gerieflijk uitje – Juane Xue – giclee in witte lijst
Zonnig Leven – Juane Xue – giclee in witte lijst