VERKOCHT

Culinary Cow – Lotte Ranft

89,90

Verkocht


Gek op groente en fruit? Deze Culinary Cow van Lotte Ranft weet wat lekker is!

Kunstenaar: Lotte Ranft
Kunstproject: Art in the City
Formaat: 33 x 9 x 20 cm


Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijstCategorie:

Beschrijving

Deze vrolijke blauwe culinaire koe is stapelgek op verse groenten en fruit. De trossen druiven hangen over haar schouders, de wortels, maïs en tomaten staan in het mandje voor haar neus en worden lekker opgegeten. Een koe voor iedereen die van lekker eten houdt!

De Culinary Cow is ontworpen door kunstenaar Lotte Ranft voor het Art in the City project.

  • Levering in een stijlvolle zwarte Art in the City box.
  • Met de hand beschilderd en hoogglans afgelakt.

Over deze collectie

Oorspronkelijk gestart in Duitsland, is de dierenparade van Art in the City nu in vrijwel alle grote landen ter wereld terug te zien. Het project heeft maar één missie en dat is de wereld mooier, kleurrijker en vrolijker maken. In eerste instantie richtte het project zich op het ontwerpen van grote kunstobjecten om het straatbeeld in de steden te verlevendigen, maar al snel kwamen daar de hilarische iconische dierminiaturen bij, geïnspireerd op thema’s uit het leven van alledag.

Het begon allemaal met de koetjes. Een groepje kunstenaars legde zich toe op het ontwerpen en stylen van koeien als kunstobject en oogde daarmee veel succes. Het project is de voorloper geweest van de latere Cow Parade. Na de koeien kwamen er ook nog andere dierfiguren bij, als olifantjes en varkentjes.

„Be extraordinary“ – This is our goal!’
– Art in the City artists

De miniaturen zijn vervaardigd in gelimiteerde oplage uit hoogwaardig kunsthars, liefdevol gedetailleerd met de hand beschilderd en vervolgens hoogglans afgelakt. Geboren vanuit een grote artistieke vrijheid, geven de kunstenaars een unieke knipoog mee aan de dieren.

Art in the City, de parade die je vrolijk maakt!

Kenmerken

Gewicht 1800 g
Afmetingen 33 × 9 × 20 cm
Merk

Art in the City

Materiaal

kunsthars, lak

Levertijd & Verzending