VERKOCHT

Art Box – ontwerp je eigen olifant

39,95

Verkocht

Doe mee aan de Elephant Parade, ontwerp je eigen olifant en win een reis naar Bangkok! In deze Art box zit alles wat je nodig hebt.

In de Elephant Parade Art Box vind je een 15 cm olifantmodel, een meertalig instructieboekje (ook in het Nederlands!), drie verschillende kwasten en vijf verschillende kleuren acrylverf, waarmee je door ze te mengen weer vele nieuwe kleuren kunt maken. Uiteraard kun je de olifant ook nog versieren met andere materialen.

Om de olifant te beschilderen kun je als volgt te werk gaan:

  1. Laat je inspireren door dessins of afbeeldingen die je tegenkomt in tijdschriften of die je ergens in je inteirieur hebt.
  2. Teken dit eerst licht in potlood op jouw olifant. Je kunt dan nog weer uitgummen, als het niet helemaal naar je zin is.
  3. Kies kleuren verf die je mooi vindt. Je kunt kleuren onderling ook mengen… doe daatoe een klein beetje verf in een schoon potje en voeg er wat druppels andere kleuren verf aan toe, totdat je een kleur hebt die je mooi vindt.
  4. Beschilder jouw olifant met de gekozen kleuren. Als een kleur toch tegenvalt laat je het gewoon drogen en kun je er een paar uur later een andere kleur overheen zetten.
  5. Versier de olifant desgewenst nog met kralen, glitterpoeder, bladgoud, touw of andere materialen.
  6. Laat je creativiteit de vrije loop!

Het leuke van deze olifant is, dat je niet alleen een mooi item voor in je interieur hebt gemaakt, maar ook met je aanschaf automatisch hebt bijgedragen voor het goede doel en bovendien nog eens kans maakt op een prachtige reis!

Wie weet komt jouw olifant op de volgende parade te staan!
Let’s paint a brighter future together!

 

 Over deze collectie

The Elephant Parade is een wereldwijd kunstproject. Elke maand wordt er vanuit duizenden inzendingen een olifant van de maand geselecteerd, welke geëxposeerd wordt op een van de exposities (parades) in de grote wereldsteden. Deze olifant wordt vervolgens in gelimiteerde oplage verkocht via kunstwinkels, galeries en luxe hotels. Twintig procent van de opbrengst gaat hierbij naar de olifantstichting voor het behoud van de olifant en de hulp aan zieke dieren.

Alle olifanten (zelfs de allerkleinste) worden met de hand gedecoreerd in Chiang Mai, Thailand. Omdat het handwerk is, kunnen dezelfde olifanten toch onderling van elkaar verschillen. Elke replica is uniek en slechts een beperkte periode beschikbaar. Het wordt geleverd met certificaat van echtheid, waarop de olifantnaam, de kunstenaar, de parade en het oplagenummer.

Stips is officieel dealer van de Elephant Parade.
De olifanten worden geleverd met certificaat van echtheid voorzien van:

  • naam olifant
  • artiest van de olifant
  • de parade waar de olifant tentoongesteld is geweest
  • en het oplagenummer.

Kenmerken

Merk

The Elephant Parade

Levertijd & Verzending