VERKOCHT

Forever Love – Olifant

99,95

Wissen
Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

The Elephant Parade

Rode olifant met open harten, limited edition.

Kunstenaar: Paisarn Jenarn
Parade: Studio Chiang Mai

De olifant Forever Love is geheel rood en voorzien van open harten. Het is een ontwerp van kunstenaar Paisarn Jenarn en heeft op The Elephant Parade van Studio Chiang Mai gestaan.

  • Limited editions, voorzien van certificaat.


Over deze collectie

The Elephant Parade is een wereldwijd kunstproject. Elke maand wordt er vanuit duizenden inzendingen een olifant van de maand geselecteerd, welke geëxposeerd wordt op een van de exposities (parades) in de grote wereldsteden. Deze olifant wordt vervolgens in gelimiteerde oplage verkocht via kunstwinkels, galeries en luxe hotels. Twintig procent van de opbrengst gaat hierbij naar de olifantstichting voor het behoud van de olifant en de hulp aan zieke dieren.

Alle olifanten (zelfs de allerkleinste) worden met de hand gedecoreerd in Chiang Mai, Thailand. Omdat het handwerk is, kunnen dezelfde olifanten toch onderling van elkaar verschillen. Elke replica is uniek en slechts een beperkte periode beschikbaar. Het wordt geleverd met certificaat van echtheid, waarop de olifantnaam, de kunstenaar, de parade en het oplagenummer.

Stips is officieel dealer van de Elephant Parade.
De olifanten worden geleverd met certificaat van echtheid voorzien van:

  • naam olifant
  • artiest van de olifant
  • de parade waar de olifant tentoongesteld is geweest
  • en het oplagenummer.

Kenmerken

Kleur

Rood

Merk

The Elephant Parade

Materiaal

handbeschilderd, kunsthars

Levertijd & Verzending