VERKOCHT

Techno – Olifant

69,95

Verkocht


The Elephant Parade

De Techno olifant is 15 cm hoog en is geïnspireerd op de hedendaagse kunstuitingen als tatoeages, computerspellen en optische illusies, limited edition.

Kunstenaar: Lucy Love
Parade: Copenhagen 2011

Techno is een moderne olifant uit The Elephant Parade collectie. Op een zwarte basis zijn strakke grafische lijnen in het felgroen aangebracht in bijzondere patronen. Deze olifant heeft een bijzondere eigentijdse uitstraling, en is geïnspireerd op typische hedendaagse kunstuitingen als tatoeages, optische illusies en computerspellen. Het ontwerp is van kunstenaar Lucy Love en deze olifant heeft tentoongesteld gestaan op de Elephant Parade van Copenhagen 2011.

“My elephant is inspired by optical illusions, raveculture, tattoos and computergames.”
– Lucy Love

Limited editions, voorzien van certificaat.


Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijstCategorieën: , ,

Over deze collectie

The Elephant Parade is een wereldwijd kunstproject. Elke maand wordt er vanuit duizenden inzendingen een olifant van de maand geselecteerd, welke geëxposeerd wordt op een van de exposities (parades) in de grote wereldsteden. Deze olifant wordt vervolgens in gelimiteerde oplage verkocht via kunstwinkels, galeries en luxe hotels. Twintig procent van de opbrengst gaat hierbij naar de olifantstichting voor het behoud van de olifant en de hulp aan zieke dieren.

Alle olifanten (zelfs de allerkleinste) worden met de hand gedecoreerd in Chiang Mai, Thailand. Omdat het handwerk is, kunnen dezelfde olifanten toch onderling van elkaar verschillen. Elke replica is uniek en slechts een beperkte periode beschikbaar. Het wordt geleverd met certificaat van echtheid, waarop de olifantnaam, de kunstenaar, de parade en het oplagenummer.

Stips is officieel dealer van de Elephant Parade.
De olifanten worden geleverd met certificaat van echtheid voorzien van:

  • naam olifant
  • artiest van de olifant
  • de parade waar de olifant tentoongesteld is geweest
  • en het oplagenummer.

Kenmerken

Kleur

Groen, Zwart

Merk

The Elephant Parade

Materiaal

handbeschilderd, kunsthars

Levertijd & Verzending