Toeschouwers

119,00

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

hoogte 21 cm
breedte 9 cm
voetstuk: 9 x 9 cm

Het beeldje Toeschouwers bestaat uit 6 langwerpige gestileerde figuren . 3 aan de achterkant, 2 aan de voorkant en eentje in het midden. Ze kijken allen naar hetzelfde punt ergens in de verte. Hun benen zijn heel lang en heel dun en hun lijven zijn ruw afgewerkt. Ook het voetstuk heeft een ruw oppervlak. Ofschoon de figuren allen best wel uit elkaar staan komen ze boven met de hoofden toch allemaal bij elkaar. Het beeld heeft een mooie symboliek, om echt vooruit te kunnen kijken moet je ook eerst even stilstaan.

“Samen stilstaan, wij kijken vooruit.”
– Ger van Tankeren

 

Het beeld is handgegoten.
De basis is een tinlegering en daarna is het beeld verbronsd met echt brons.
Een ontwerp van Ger van Tankeren.
Het beeld wordt geleverd met een bijbehorend certificaat.Categorieën: ,

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren

De Maastrichtse kunstenaar Ger van Tankeren heeft zijn leven lang al een grote liefde voor het vak van het metaalgieten en ontwikkelde al als tiener zijn vaardigheden in het werken met tin, brons en andere materialen.

Door zijn toewijding en geduld, zijn aard van precisie en volhardendheid ontwikkelde deze autodidact kunstenaar zich tot een gerenommeerd beeldenkunstenaar die nu al meer dan 40 jaar zijn sporen heeft verdiend binnen de kunstwereld.

Zijn creaties zijn talrijk met verschillende thema’s, waardoor zijn beelden niet alleen geschikt zijn voor in de huiskamer, maar ook voor kantoor en bedrijf en in veel gevallen ook dienst kunnen doen als relatiegeschenk.

De beeldjes komen tot stand door middel van giettechnieken, waarbij het beeldje altijd eerst in een tinlegering wordt gegoten en daarna een afwerking krijgt met een echt bronzen gietlaag (het verbronzen). Hierdoor ontstaat een volledig metalen beeld, dat betaalbaar blijft en toch de uitstraling en klasse van puur brons heeft. In ieder werk zien we in de detaillering het oog van de meester terug.

De gebronsde beeldencollectie van Ger van Tankeren ademt verfijning en elegantie.
Wil je een bepaald beeld als relatiegeschenk geven en heb je zodoende meerdere nodig? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopave.


collectie

Kenmerken

Afmetingen 21 × 9 × 9 cm
Materiaal

tinlegering, verbronsd (afgewerkt met een laagje echt brons)

Garantie

1 jaar

Kunstenaar

Tankeren, Ger van

Levertijd & Verzending

Verzending Nederland

• verzending binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling en betaling
• gratis levering v.a. €50.- binnen Nederland

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt dan rustig het artikel bekijken om te zien of u het wilt behouden. • Wilt u het artikel toch niet houden? Geen probleem. Stuur het terug in originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.