Anniversary Mini Dog – 6 cm – Romero Britto

29,95

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

hoogte 6 cm
ontwerp: Romero Britto

De Anniversary Dog van Romero Britto is een jubileum uitgave, door de kunstenaar speciaal ontworpen voor het tienjarig bestaan van deze beeldjesserie. Dit kleurige koninklijke mini hondje kijkt onbevreesd de camera in. Het beestje heeft een grote bruine vlek rond een oog, twee langwerpige vrolijk gekleurde oren en draagt een gekleurde strik. Het gele staartje staat parmantig rechtop en haar lijf is opgedeeld in vakjes die allemaal verschillend zijn van vorm, kleur en design. De prachtige 5 puntige mat gouden kroon glinstert en heeft een gekleurd bolletje aan elke punt. Het beestje is ook voorzien van de handtekening van Britto.
Britto versiert al zijn kunstwerken met allerlei decoraties in heel veel verschillende kleuren, en dat is ook het geval met deze jubileum uitgave. De verpakking bestaat uit een mooi gekleurd doosje, en in het doosje zit ook een certificaat van echtheid.

  • Romero Britto Special Edition Figurine. 10th Anniversary celebrates with the iconic Royal Dog with a metallic gold glitter crown.

 


Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijstCategorieën: ,

Kenmerken

Afmetingen 6 cm
Kunstenaar

Britto, Romero

Materiaal

kunsthars

Levertijd & Verzending