VERKOCHT

Cow and Cat II – Joop Hansen

75,00

Verkocht


In het kunstwerkje Cow and Cat II heeft Joop Hansen van 2 ontwerpen 1 object gemaakt. Dit vrolijke beeldje heeft namelijk twee verschillende voorkanten met een koe en een kat. Een heel origineel en leuk cadeau!

  • gelimiteerde oplage van 250 stuks.
  • afmeting: 20 x 20 cm

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijstCategorieën: ,

Beschrijving

Cow and Cat II is één van de kunstwerkjes van Joop Hansen. Een werk waarin mens, kat en koe op hilarische wijze zijn samengebracht.

Dit beeldke is dubbelzijdig:
De kant van de kat is uitgevoerd in lichtblauw met roze,rood en helgroenen accenten. Een figuur met opvallend rode lippen en kleine groene laarsjes draagt op haar hoofd een liggende lichtblauwe kat met oranje omrande ogen.
Op de andere kant met rode laarsjes wordt een knalgroene koe met wit en oranje stippen door een roze gezicht meegezeuld.

Achtergrond van deze beelden

De Cow and Cat beelden van Joop Hansen zijn fantasieën omgezet in kunstzinnige 3D objecten. Op deze kunstwerken zijn mens en dier samengebracht in een niet alledaagse compositie. De mens draagt het dier – de kat of de koe – en lijkt met zijn hoofd verdwenen te zijn in het dier. Ook de proporties van mens en dier zijn uit verband en daarmee komisch, lachwekkend en verrassend.

Met deze beelden heeft Hansen hij een fantasievolle bijdrage geleverd aan de moderne beeldende kunst.

Kenmerken van de Cow and Cat II

  • oplage 250 stuks
  • gemaakt van hoogwaardig kunsthars
  • met de hand beschilderd
  • ieder stuk is handmatig genummerd

Het beeld wordt geleverd in een lichtblauwe kartonnen design verpakking voorzien van de handtekening van Joop met als blikvanger een rood visje op de doos.

Kenmerken

Afmetingen 20 × 20 cm
Kunstenaar

Hansen, Joop

Materiaal

kunsthars

Gelimiteerde oplage

250 stuks

Levertijd & Verzending