Flying Big Lady Blue – Gertruud Hartog

59,00149,00

Wissen
Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

Kunstenaar: Gertruud Hartog
Afmeting: 17 cm  € 59,00 / 32 cm  € 149,00

Flying Big Lady Blue van kunstenares Gertruud Hartog is een dikke dame in badpak die zo het zwembad in wil glijden. Deze vrolijke dame is een speels kunstwerk, uitgevoerd in zwart met blauw en witte stippen.

Deze flying lady is zelf uitgevoerd in een effen zwarte kleur en draagt een blauw badpak dat versierd is met witte stippen. Ook haar bijpassende badmuts is blauw. Ze heeft plezier  in het leven en verheugt zich al helemaal op haar zwemuurtje. Onze Lady is liggend op haar buik afgebeeld met haar armen open en gespreide benen, klaar om gelijk het water in te duiken.

Details Flying Big Lady Blue 

Het beeld is zo gevormd dat het geen sokkel nodig heeft. Flying Big Lady Blue ligt op haar buik en daarmee is er een prachtige basis waarmee ze direct op de kast, het bureau of op het dressoir gezet kan worden.

  • Het beeldje is gemaakt van hoogwaardig kunsthars en is met de hand beschilderd.
  • Het is gesigneerd met de initialen van Gertruud Hartog.
  • Dit model is uitgevoerd in 6 verschillende kleurcombinaties.

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijstCategorieën: ,

Over de kunstenaar

Gertruud Hartog

Gertruud is een bekende naam in de wereld van de kunstgaleriën en laat al vele jaren haar creatieve vermogens de vrije loop. Het kunstzinnig bezig zijn is voor haar een bron van inspiratie en ontspanning. Ze heeft zich georiënteerd in verschillende kunstvormen en vond uiteindelijk haar passie in het maken van beelden van vrouwen met een maatje meer.

Onder de naam Big Ladies ontwerpt zij krachtige volle vrouwenfiguren die eigenwaarde, uniciteit en vrolijkheid uitstralen. Kenmerkend voor haar werk is, dat iedere door haar ontworpen dame, zowel kracht als zachtheid uitstraalt. De dikke dames zijn vol van vrolijkheid. Veel van de beelden hebben inheemse invloeden.

Hartog’s beelden zijn te zien bij verschillende galeriën door het hele land en worden in gelimiteerde oplage verkocht. Haar beelden bij Stips zijn zowel online te bestellen alsook te bezichtigen in onze galeriewinkel in Groningen.


Kenmerken

Afmetingen -
Kunstenaar

Hartog, Gertruud

Merk

Big Ladies

Materiaal

kunsthars

Levertijd & Verzending