Flying Big Lady Pink – Gertruud Hartog

59,00

Op voorraad

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

Kunstenaar: Gertruud Hartog
Afmeting: 17 cm

Flying Big Lady Pink is een gezellige dikke dame in een roze badpak en ze is duidelijk van plan om te gaan zwemmen. Deze vrolijke dame is uitgevoerd in het zwart en ze is een speels kunstwerk geworden. Haar roze badpak is versierd met licht roze vlekjes en witte stippen en haar badmuts is effen roze.

Onze Lady ligt op haar buik, haar armen open en de benen gespreid, al bijna in de startblokken om gelijk het water in te duiken.

Details Flying Big Lady Pink

Het beeldje heeft geen sokkel nodig. Omdat Flying Big Lady Pink op haar buik ligt is dat gelijk een vlakke basis zodat ze gemakkelijk ergens neer gezet kan worden.

  • Het beeldje is gemaakt van hoogwaardig kunsthars en is met de hand beschilderd.
  • Het is gesigneerd met de initialen van Gertruud Hartog.
  • Dit model is uitgevoerd in 6 verschillende kleurcombinaties.
Categorieën: ,

Over de kunstenaar

Gertruud Hartog

Gertruud is een bekende naam in de wereld van de kunstgaleriën en laat al vele jaren haar creatieve vermogens de vrije loop. Het kunstzinnig bezig zijn is voor haar een bron van inspiratie en ontspanning. Ze heeft zich georiënteerd in verschillende kunstvormen en vond uiteindelijk haar passie in het maken van beelden van vrouwen met een maatje meer.

Onder de naam Big Ladies ontwerpt zij krachtige volle vrouwenfiguren die eigenwaarde, uniciteit en vrolijkheid uitstralen. Kenmerkend voor haar werk is, dat iedere door haar ontworpen dame, zowel kracht als zachtheid uitstraalt. De dikke dames zijn vol van vrolijkheid. Veel van de beelden hebben inheemse invloeden.

Hartog’s beelden zijn te zien bij verschillende galeriën door het hele land en worden in gelimiteerde oplage verkocht. Haar beelden bij Stips zijn zowel online te bestellen alsook te bezichtigen in onze galeriewinkel in Groningen.


Kenmerken

Afmetingen 17 cm
Kunstenaar

Hartog, Gertruud

Merk

Big Ladies

Materiaal

kunsthars

Levertijd & Verzending