Flying Big Lady White – Gertruud Hartog

59,00

Wissen
Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

Kunstenaar: Gertruud Hartog

Flying Big Lady White is een dikke dame in een wit badpak die duidelijk van plan is om te gaan zwemmen. Deze vrolijke zwarte dame is een speels kunstwerk geworden, ze draagt een wit badpak met golvende zwarte streepjes en een effen witte badmuts. De flying lady zelf is uitgevoerd zwart kunsthars.

Onze Lady ligt op haar buik, haar armen open en de benen gespreid, al bijna in de startblokken om gelijk het water in te duiken.

Details Flying Big Lady White

Het beeldje heeft geen sokkel nodig. Omdat Flying Big Lady White op haar buik ligt is gelijk een vlakke basis zodat ze gemakkelijk ergens neer gezet kan worden.

  • Het beeldje is gemaakt van hoogwaardig kunsthars en met de hand beschilderd.
  • Het is gesigneerd met de initialen van Gertruud Hartog.


Categorieën: ,

Over de kunstenaar

Gertruud Hartog

Gertruud is een bekende naam in de wereld van de kunstgaleriën en laat al vele jaren haar creatieve vermogens de vrije loop. Het kunstzinnig bezig zijn is voor haar een bron van inspiratie en ontspanning. Ze heeft zich georiënteerd in verschillende kunstvormen en vond uiteindelijk haar passie in het maken van beelden van vrouwen met een maatje meer.

Onder de naam Big Ladies ontwerpt zij krachtige volle vrouwenfiguren die eigenwaarde, uniciteit en vrolijkheid uitstralen. Kenmerkend voor haar werk is, dat iedere door haar ontworpen dame, zowel kracht als zachtheid uitstraalt. De dikke dames zijn vol van vrolijkheid. Veel van de beelden hebben inheemse invloeden.

Hartog’s beelden zijn te zien bij verschillende galeriën door het hele land en worden in gelimiteerde oplage verkocht. Haar beelden bij Stips zijn zowel online te bestellen alsook te bezichtigen in onze galeriewinkel in Groningen.


collectie

Kenmerken

Afmetingen -
Kunstenaar

Hartog, Gertruud

Merk

Big Ladies

Materiaal

kunsthars

Levertijd & Verzending