VERKOCHT

Horse Texas – Jacky Zegers Art

119,00

Verkocht

Horse Texas is een bijzonder vrolijk paard, ontworpen door kunstenares Jacky Zegers. Staand op haar achterste benen is dit felgekleurde paard een lust om naar te kijken.

Afmeting: 40 x 14 x 43 cm.
Materiaal: kunsthars

 Categorieën: ,

Beschrijving

Horse Texas – Jacky Zegers Art: Jacky Zegers heeft weer een onweerstaanbaar mooi nieuw kunstwerk gecreëerd, deze keer van een steigerend paard. Staande op haar achterste benen en leunend op een prachtige staart is Horse Texas een opvallende verschijning geworden. Zoals alle Jacky Zegers kunstobjecten is ook Horse Texas verlevendigd met felle kleuren. De opvallende manen en hoorns zijn wit met zwarte strepen en hebben een geel uiteinde. Het lijf is tweekleurig, het achterwerk is zwart en het voorste deel is samen met het hoofd blauw. Ook de benen zien er bijzonder uit, ze zijn alle vier verschillend en de kleuren lopen uiteen van bruin met oranje stippen tot knal oranje met groen. De weelderige staart waar Texas op leunt is rood met witte stippen en ook de oranje muil van het paard is het waard om nog even genoemd te worden.
Het kunstwerk Horse Texas is een bijzonder object waar je niet snel op uitgekeken raakt en een must voor kunstzinnige paardenliefhebbers.

Jacky Zegers (1972) is sinds 2006 full-time kunstenares, daarvoor maakte ze schilderijen en beelden als hobby.
Haar inspiratie haalt ze voornamelijk uit de natuur, maar toch is haar werk is niet realistisch. Zowel het beeld als het kleurgebruik is extreem. De materialen die ze gebruikt zijn voornamelijk kunsthars en epoxy.

 

 

Kenmerken

Afmetingen 40 × 14 × 43 cm
Kunstenaar

Zegers, Jacky

Materiaal

kunsthars

Formaat indeling

Middel – 30-60cm

Levertijd & Verzending