Hotdog Color – Niloc Pagen

65,00169,00

Wissen
Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

Een teckel als hotdog in zo’n beetje alle kleuren van de regenboog….. Dit leuke teckel-kunstwerk zorgt voor een vrolijke noot in huis. De neus, pootjes en hangoren zijn effen zwart, maar het lijfje is versierd met allerlei dessins in vele kleuren. Die wil je toch ook als huisdier hebben! Dit is nu een echte eye-catcher vindt Stips!

De Hotdog Color is een originele kunstzinnige vormgeving van een teckel. Uit deze combinatie van teckel en hotdog is een grappig en vrolijk kunstwerk ontstaan, je komt niet elke dag een hotdog met pootjes tegen. Op deze langgerekte trouwe viervoeter moet je haast wel gelijk verliefd worden, en zeker weten dat deze hotdog je gevoelens beantwoordt.

De Hotdog Color is een ontwerp van kunstenaar Niloc Pagen. Het lijf is beschilderd met allerlei heldere vrolijke kleuren en dessins, de neus, hangoren en pootjes zijn effen zwart gehouden.

  • ontwerp: Niloc Pagen
  • voorzien van Niloc´s signatuur
  • in 3 maten verkrijgbaar: 15 cm, 30 cm en 86 cm.

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijstCategorieën: ,

Over de kunstenaar

Niloc Pagen

Niloc Pagen (1960, Heerlen) is beeldend kunstenaar, wereldreiziger en levensgenieter. Zijn leven lang al is hij gefascineerd door andere culturen en gebruiken, wat geresulteerd heeft in reizen over de hele wereld. In Nederland is hij maar zelden.

Kleurrijke expressie

Zijn wereldlijke levensstijl is duidelijk terug te zien in zijn kunstwerken. Kleurrijke uitdrukkingen van vreugde en plezier. Expressies die meteen een gevoel van warmte, vrolijkheid en gezelligheid geven. Zijn kunststijl is niet onder één noemer terug te brengen. Het is een mix van diverse stijlen, met wel een duidelijke knipoog naar de pop-art.

Het ontwerp

Zijn creaties beginnen vrijwel altijd met een grote versie in papier-maché. Deze wordt tot in de details nader uitgewerkt en als Niloc helemaal tevreden is, wordt het kunstwerk in kunsthars gegoten. De objecten worden vervolgens met de hand beschilderd en voorzien van Niloc´s eigen signatuur.


Kenmerken

Afmetingen 30 × 28 × 11 cm
Kunstenaar

Pagen, Niloc

Materiaal

kunsthars, lak

Levertijd & Verzending