Hotdog Delfts Blauw – Niloc Pagen

65,00169,00

Wissen
Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

Een teckel, een hotdog, een leuke aanwinst voor je interieur, een Hollands souvenir: Deze Delfts blauwe hotdog is het allemaal. Versierd met originele Delfts blauwe schilderingen en gouden accenten is het de ideale viervoeter om aan te schaffen. Hij neemt niet veel ruimte in, is rustig en hoeft niet te worden uitgelaten. Daar word je blij van!

De Hotdog Delfts Blauw is een kunstzinnige uitvoering van een teckel met een hoog souvenirgehalte. De blauwe tekeningen op zijn kop, pootjes en lange lijf zijn gebaseerd op originele schilderingen op Delfts blauw aardewerk.  Hij is absoluut een stuk origineler als souvenir dan een gangbaar Delfts blauw tegeltje, molentje, boertje of boerinnetje. De combinatie van teckel en hotdog is uitgemond in een grappig kunstwerk dat zowel voor Nederlanders als toeristen leuk is om aan te schaffen.

De Hotdog Delfts Blauw is ontworpen door kunstenaar Niloc Pagen. De basiskleur van deze hotdog is wit, opgevrolijkt met originele Delfts blauwe blaadjes en bloemranken. Zijn gouden neus, staartje en pootjes geven onze Delfts blauwe hotdog een koninklijke uitstraling.

  • ontwerp: Niloc Pagen
  • voorzien van Niloc´s signatuur
  • in 3 maten verkrijgbaar: 15 cm, 30 cm en 86 cm.


Categorieën: ,

Over de kunstenaar

Niloc Pagen

Niloc Pagen (1960, Heerlen) is beeldend kunstenaar, wereldreiziger en levensgenieter. Zijn leven lang al is hij gefascineerd door andere culturen en gebruiken, wat geresulteerd heeft in reizen over de hele wereld. In Nederland is hij maar zelden.

Kleurrijke expressie

Zijn wereldlijke levensstijl is duidelijk terug te zien in zijn kunstwerken. Kleurrijke uitdrukkingen van vreugde en plezier. Expressies die meteen een gevoel van warmte, vrolijkheid en gezelligheid geven. Zijn kunststijl is niet onder één noemer terug te brengen. Het is een mix van diverse stijlen, met wel een duidelijke knipoog naar de pop-art.

Het ontwerp

Zijn creaties beginnen vrijwel altijd met een grote versie in papier-maché. Deze wordt tot in de details nader uitgewerkt en als Niloc helemaal tevreden is, wordt het kunstwerk in kunsthars gegoten. De objecten worden vervolgens met de hand beschilderd en voorzien van Niloc´s eigen signatuur.


Kenmerken

Afmetingen 30 × 28 × 11 cm
Kunstenaar

Pagen, Niloc

Materiaal

kunsthars, lak

Levertijd & Verzending