Hotdog Rainbow – Niloc Pagen

29,95169,00

Wissen
Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

De Hotdog Rainbow is een originele kunstzinnige vormgeving van een teckel in regenboogkleuren. Met zijn gitzwarte ogen kijkt hij je trouwhartig aan, en je weet gelijk dat dit dier je zijn hele leven trouw zal blijven. Ondanks zijn 4 zwarte pootjes loopt hij niet bij je weg, hij blijft keurig op zijn plek. Onze Hotdog Rainbow is ontstaan vanuit de combinatie van  een teckel en een hotdog en is zowel een echte viervoeter alsook een niet te missen kunstwerk geworden. Dit kunstobject zal je gevoelens gegarandeerd beantwoorden!

De Hotdog Rainbow is een ontwerp van kunstenaar Niloc Pagen. Het gestreepte lijf is beschilderd met een heleboel verschillende vrolijke kleuren, de neus, hangoren en pootjes zijn effen zwart gehouden. En oh ja, ook zijn ogen zijn zwart. Wie wil er niet zo’n huisdier hebben?

  • ontwerp: Niloc Pagen
  • voorzien van Niloc´s signatuur
  • in 3 maten verkrijgbaar: 15 cm, 30 cm en 86 cm.


Categorieën: ,

Over de kunstenaar

Niloc Pagen

Niloc Pagen (1960, Heerlen) is beeldend kunstenaar, wereldreiziger en levensgenieter. Zijn leven lang al is hij gefascineerd door andere culturen en gebruiken, wat geresulteerd heeft in reizen over de hele wereld. In Nederland is hij maar zelden.

Kleurrijke expressie

Zijn wereldlijke levensstijl is duidelijk terug te zien in zijn kunstwerken. Kleurrijke uitdrukkingen van vreugde en plezier. Expressies die meteen een gevoel van warmte, vrolijkheid en gezelligheid geven. Zijn kunststijl is niet onder één noemer terug te brengen. Het is een mix van diverse stijlen, met wel een duidelijke knipoog naar de pop-art.

Het ontwerp

Zijn creaties beginnen vrijwel altijd met een grote versie in papier-maché. Deze wordt tot in de details nader uitgewerkt en als Niloc helemaal tevreden is, wordt het kunstwerk in kunsthars gegoten. De objecten worden vervolgens met de hand beschilderd en voorzien van Niloc´s eigen signatuur.


Kenmerken

Afmetingen 30 × 28 × 11 cm
Kunstenaar

Pagen, Niloc

Materiaal

kunsthars, lak

Levertijd & Verzending