Hotdog Silver – Niloc Pagen

24,95

Wissen
Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

Om op te eten, zo mooi! Deze lieve teckel in vrolijke moderne zwart/grijs/wit-tinten heeft de uitstraling van een hotdog. Wel een pop-art hotdog… en toch vooral een opvallend leuk kunstwerk.

  • ontwerp: Niloc Pagen
  • voorzien van Niloc´s signatuur
  • alleen nog 1 exemplaar in 15 cm op voorraad, de andere maten zijn uitverkocht


Categorieën: ,

Beschrijving

De Hotdog Silver is een komisch en vrolijk kunstwerk van een teckel die de vorm van een worstje heeft. Deze kruising mag dan wel hotdog heten, maar deze uitgerekte teckel met zwarte pootjes en lief rood snoetje stop je toch niet tussen een broodje? Al ziet hij er natuurlijk wel zo leuk uit dat hij haast om op te eten is!

Dit aparte hondje is een ontwerp van kunstenaar Niloc Pagen. Het is uitgevoerd in zwart/witte en zilvergrijze tinten. Als extra kleurig accent heeft onze hotdog een vuurrood neusje. Het lijfje van de teckel is gedecoreerd met strepen en cirkels in diverse kleuren grijs en zilver.

Over de kunstenaar

Niloc Pagen

Niloc Pagen (1960, Heerlen) is beeldend kunstenaar, wereldreiziger en levensgenieter. Zijn leven lang al is hij gefascineerd door andere culturen en gebruiken, wat geresulteerd heeft in reizen over de hele wereld. In Nederland is hij maar zelden.

Kleurrijke expressie

Zijn wereldlijke levensstijl is duidelijk terug te zien in zijn kunstwerken. Kleurrijke uitdrukkingen van vreugde en plezier. Expressies die meteen een gevoel van warmte, vrolijkheid en gezelligheid geven. Zijn kunststijl is niet onder één noemer terug te brengen. Het is een mix van diverse stijlen, met wel een duidelijke knipoog naar de pop-art.

Het ontwerp

Zijn creaties beginnen vrijwel altijd met een grote versie in papier-maché. Deze wordt tot in de details nader uitgewerkt en als Niloc helemaal tevreden is, wordt het kunstwerk in kunsthars gegoten. De objecten worden vervolgens met de hand beschilderd en voorzien van Niloc´s eigen signatuur.


collectie

Kenmerken

Afmetingen 30 × 28 × 11 cm
Kunstenaar

Pagen, Niloc

Materiaal

kunsthars, lak

Levertijd & Verzending