Liggende Dame in Blauw (Stunning Lady Blue) – Gertruud Hartog

125,00

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

Kunstenaar: Gertruud Hartog
Gelimiteerde oplage: 50 stuks
Ontwerp: 2017
Formaat: 30 x 18 x 13 cm

Dit beeldje van een op haar buik liggende dame is ontworpen door Gertruud Hartog. Deze Stunning Lady Blue is inderdaad een prachtige dame, uitgebeeld in een bevallige houding. Ze poseert met opgeheven hoofd, leunend op haar linker onderarm en rechter elleboog met beide benen in de lucht.

Stunning Lady Blue is keurig gekleed in een blauw badpak dat subtiel beschilderd is met kleine afbeeldingen in pastelkleurtjes.

Dit lieflijke beeldje wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking, een witte kartonnen box met handvat voorzien van rode opdruk. Fijn om cadeau te geven en heerlijk om zelf te krijgen.

Details Stunning Lady Blue:

 

  • Het beeld is gemaakt van hoogwaardig kunsthars en is met de hand beschilderd. Daardoor kunnen de schilderingen iets afwijken van de hier geplaatste foto.
  • De oplage van dit kunstwerk is  slechts  50 stuks en ieder exemplaar is gesigneerd en genummerd.
  • Stunning Lady Blue is ook verkrijgbaar in een rode en een witte uitvoering: Stunning Lady Red en Stunning Lady White.

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijstCategorieën: ,

Over de kunstenaar

Gertruud Hartog

Gertruud is een bekende naam in de wereld van de kunstgaleriën en laat al vele jaren haar creatieve vermogens de vrije loop. Het kunstzinnig bezig zijn is voor haar een bron van inspiratie en ontspanning. Ze heeft zich georiënteerd in verschillende kunstvormen en vond uiteindelijk haar passie in het maken van beelden van vrouwen met een maatje meer.

Onder de naam Big Ladies ontwerpt zij krachtige volle vrouwenfiguren die eigenwaarde, uniciteit en vrolijkheid uitstralen. Kenmerkend voor haar werk is, dat iedere door haar ontworpen dame, zowel kracht als zachtheid uitstraalt. De dikke dames zijn vol van vrolijkheid. Veel van de beelden hebben inheemse invloeden.

Hartog’s beelden zijn te zien bij verschillende galeriën door het hele land en worden in gelimiteerde oplage verkocht. Haar beelden bij Stips zijn zowel online te bestellen alsook te bezichtigen in onze galeriewinkel in Groningen.


Kenmerken

Afmetingen 30 × 18 × 13 cm
Kunstenaar

Hartog, Gertruud

Merk

Big Ladies

Materiaal

kunsthars

Gelimiteerde oplage

50 stuks

Levertijd & Verzending