Liggende Dame in Wit (Stunning Lady White) – Gertruud Hartog

125,00

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

Kunstenaar: Gertruud Hartog
Gelimiteerde oplage: 50 stuks
Ontwerp: 2017
Formaat: 30 x 18 x 13 cm

Gertruud Hartog heeft dit beeldje van een op haar buik liggende dame in 2017 ontworpen. Deze Stunning Lady White is – zoals de naam al aangeeft – een prachtige dame die in een bevallige houding poseert. Met opgeheven hoofd ligt ze er bij als een sfinx, leunend op haar linker onderarm en rechter elleboog, en haar beide benen steken in de lucht.

De huidkleur van Stunning Lady White is zwart en zij is gekleed in een tijdloos wit badpak met schouderbandjes dat voorzien is van subtiele beschilderingen in pastelkleurtjes.

Deze blije dame wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking, een witte kartonnen box met handvat voorzien van rode opdruk. Fijn om cadeau te geven en heerlijk om zelf te krijgen.

Details Stunning Lady White:

  • Het beeld is gemaakt van hoogwaardig kunsthars en is met de hand beschilderd. Daardoor kunnen de schilderingen iets afwijken van de hier geplaatste foto.
  • De oplage van dit kunstwerk is  slechts  50 stuks en ieder exemplaar is gesigneerd en genummerd.
  • Stunning Lady White is ook verkrijgbaar in een blauwe en een rode uitvoering: Stunning Lady Blue en Stunning Lady Red.

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijstCategorieën: ,

Over de kunstenaar

Gertruud Hartog

Gertruud is een bekende naam in de wereld van de kunstgaleriën en laat al vele jaren haar creatieve vermogens de vrije loop. Het kunstzinnig bezig zijn is voor haar een bron van inspiratie en ontspanning. Ze heeft zich georiënteerd in verschillende kunstvormen en vond uiteindelijk haar passie in het maken van beelden van vrouwen met een maatje meer.

Onder de naam Big Ladies ontwerpt zij krachtige volle vrouwenfiguren die eigenwaarde, uniciteit en vrolijkheid uitstralen. Kenmerkend voor haar werk is, dat iedere door haar ontworpen dame, zowel kracht als zachtheid uitstraalt. De dikke dames zijn vol van vrolijkheid. Veel van de beelden hebben inheemse invloeden.

Hartog’s beelden zijn te zien bij verschillende galeriën door het hele land en worden in gelimiteerde oplage verkocht. Haar beelden bij Stips zijn zowel online te bestellen alsook te bezichtigen in onze galeriewinkel in Groningen.


Kenmerken

Afmetingen 30 × 18 × 13 cm
Kunstenaar

Hartog, Gertruud

Merk

Big Ladies

Materiaal

kunsthars

Gelimiteerde oplage

50 stuks

Levertijd & Verzending