Sitting Hotdog Color – Niloc Pagen

65,00185,00

Wissen

De 18 cm en 26 cm uitvoeringen zijn helaas niet meer leverbaar.

De Sitting Hotdog Color is een leuke multikleurige hond die je met zijn grote ogen aankijkt  om je te vermurwen om hem mee naar huis te nemen. Eenmaal in huis zit hij altijd met gebogen pootjes rechtop en is blij als je binnenkomt. Een heerlijk kunstwerk!

De Sitting Hotdog kijkt ons aan alsof hij nu echt wel een koekje heeft verdiend. Maar gelukkig behoeft deze hond geen catering, geen uitlaatservice, alleen zo nu en dan een aai over de bol is voldoende. Met zijn goudkleurige kop, multikleurig lijf, zwarte oren en voorpoten en zwart/witte achterpoten kun je deze hond best wel een bijzonder kunstwerk noemen. En dan zouden we de knalrode neus nog haast vergeten.

De Sitting Hotdog Color is ontworpen door kunstenaar Niloc Pagen. Hij verstaat als geen ander de kunst om  dieren om te toveren in vrolijke kunstobjecten.

  • ontwerp: Niloc Pagen
  • voorzien van Niloc´s signatuur
  • in 3 maten verkrijgbaar: 18 cm, 26 cm en 40 cm.
Categorieën: ,

Over de kunstenaar

Niloc Pagen

Niloc Pagen (1960, Heerlen) is beeldend kunstenaar, wereldreiziger en levensgenieter. Zijn leven lang al is hij gefascineerd door andere culturen en gebruiken, wat geresulteerd heeft in reizen over de hele wereld. In Nederland is hij maar zelden.

Kleurrijke expressie

Zijn wereldlijke levensstijl is duidelijk terug te zien in zijn kunstwerken. Kleurrijke uitdrukkingen van vreugde en plezier. Expressies die meteen een gevoel van warmte, vrolijkheid en gezelligheid geven. Zijn kunststijl is niet onder één noemer terug te brengen. Het is een mix van diverse stijlen, met wel een duidelijke knipoog naar de pop-art.

Het ontwerp

Zijn creaties beginnen vrijwel altijd met een grote versie in papier-maché. Deze wordt tot in de details nader uitgewerkt en als Niloc helemaal tevreden is, wordt het kunstwerk in kunsthars gegoten. De objecten worden vervolgens met de hand beschilderd en voorzien van Niloc´s eigen signatuur.


Kenmerken

Afmetingen 22 × 19 × 40 cm
Kunstenaar

Pagen, Niloc

Materiaal

kunsthars, lak

Levertijd & Verzending