Snoop Dog Color – Niloc Pagen

45,0085,00

Wissen
Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

Hij heet niet voor niets Snoop, deze leuke hond, want het is ook echt een snoepie! Belangstellend kijkt onze Snoop de wereld in, en als het zou kunnen zou hij zeker met zijn groene staartje kwispelen! Niloc Pagen heeft met deze Snoop de wereld weer een tikkeltje vrolijker gemaakt.

De Snoop Dog Color is een schattig hondje dat je vragend en belangstellend aankijkt of hij mee mag naar huis. En het is inderdaad lastig om hem te laten staan! Met al zijn vrolijke kleurtjes, zijn wijd uitstaande oortjes en gekrulde staartje is Snoop een heerlijk kunstwerk geworden waar het plezier van afstraalt.

Deze leuke Snoop is een ontwerp van kunstenaar Niloc Pagen. Hij is beschilderd in haast alle kleuren van de regenboog en ook nog eens extra versierd met allerlei tekeningen.

  • ontwerp: Niloc Pagen
  • voorzien van Niloc´s signatuur
  • is er in 2 maten, in 15 en 25 cm


Categorieën: ,

Over de kunstenaar

Niloc Pagen

Niloc Pagen (1960, Heerlen) is beeldend kunstenaar, wereldreiziger en levensgenieter. Zijn leven lang al is hij gefascineerd door andere culturen en gebruiken, wat geresulteerd heeft in reizen over de hele wereld. In Nederland is hij maar zelden.

Kleurrijke expressie

Zijn wereldlijke levensstijl is duidelijk terug te zien in zijn kunstwerken. Kleurrijke uitdrukkingen van vreugde en plezier. Expressies die meteen een gevoel van warmte, vrolijkheid en gezelligheid geven. Zijn kunststijl is niet onder één noemer terug te brengen. Het is een mix van diverse stijlen, met wel een duidelijke knipoog naar de pop-art.

Het ontwerp

Zijn creaties beginnen vrijwel altijd met een grote versie in papier-maché. Deze wordt tot in de details nader uitgewerkt en als Niloc helemaal tevreden is, wordt het kunstwerk in kunsthars gegoten. De objecten worden vervolgens met de hand beschilderd en voorzien van Niloc´s eigen signatuur.


Kenmerken

Afmetingen -
Kunstenaar

Pagen, Niloc

Materiaal

kunsthars, lak

Levertijd & Verzending