Snoop Dog Dalmatier – Niloc Pagen

45,0085,00

Wissen
Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

Snoop is een leuke hond, wit met zwarte stippen als een Dalmatiër. Zijn opgeheven koppie met vragende ogen maakt hem bijkans onweerstaanbaar! Hij lijkt te vragen: Mag ik met je mee vandaag? En wie weet, krijgt een van deze Snoop Dog Dalmatiers (of alletwee)  binnenkort wel een nieuwe eigenaar.

De Snoop Dog Dalmatier is een creatie van kunstenaar Niloc Pagen. Hij heeft in dit hondje de eigenschappen van diverse hondenrassen gecombineerd en het resultaat mag er wezen: onze Snoop Dog is een erg leuke hond geworden.
Zijn grote zwart-witte oren staan wijduit, zijn mini staartje is omgekruld en met zijn rode neus de lucht in laat hij ons hart smelten. Snoop zoekt nog een nieuw tehuis, wie meldt zich aan?

Snoop is gemaakt van kunsthars, met de hand beschilderd en de oplage is gelimiteerd.
Hij is er in 2 maten, 15 en 25 cm hoog.
Blaft niet, loopt niet in de weg en is absoluut trouw.

  • ontwerp: Niloc Pagen
  • voorzien van Niloc´s signatuur
  • is er in 2 maten, in 15 en 25 cm


Categorieën: ,

Over de kunstenaar

Niloc Pagen

Niloc Pagen (1960, Heerlen) is beeldend kunstenaar, wereldreiziger en levensgenieter. Zijn leven lang al is hij gefascineerd door andere culturen en gebruiken, wat geresulteerd heeft in reizen over de hele wereld. In Nederland is hij maar zelden.

Kleurrijke expressie

Zijn wereldlijke levensstijl is duidelijk terug te zien in zijn kunstwerken. Kleurrijke uitdrukkingen van vreugde en plezier. Expressies die meteen een gevoel van warmte, vrolijkheid en gezelligheid geven. Zijn kunststijl is niet onder één noemer terug te brengen. Het is een mix van diverse stijlen, met wel een duidelijke knipoog naar de pop-art.

Het ontwerp

Zijn creaties beginnen vrijwel altijd met een grote versie in papier-maché. Deze wordt tot in de details nader uitgewerkt en als Niloc helemaal tevreden is, wordt het kunstwerk in kunsthars gegoten. De objecten worden vervolgens met de hand beschilderd en voorzien van Niloc´s eigen signatuur.


Kenmerken

Afmetingen -
Kunstenaar

Pagen, Niloc

Materiaal

kunsthars, lak

Levertijd & Verzending