Snoop Dog Silverline – Niloc Pagen

45,0085,00

Wissen
Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

Deze stijlvol gedecoreerde hond heet Snoop en is een super leuke vervanger voor als u nog geen echte hond wilt aanschaffen. Hij vraagt geen onderhoud en staat altijd klaar als u thuiskomt. Snoop is echt een snoepie!

De Snoop Dog Silverline is een leuke hond die vol belangstelling naar je opkijkt. Zijn oren staan wijd uit om maar niets te missen van wat er gezegd wordt. Snoop is prachtig gedecoreerd met strepen en cirkels in zwart, wit en zilvertinten, en het lijkt of hij mooie glimmende zwarte schoentjes aan heeft. Voor toch nog een extra kleuraccent zorgen zijn rode neus en de roze binnenkant van zijn oren.

  • ontwerp: Niloc Pagen
  • voorzien van Niloc´s signatuur
  • is er in 2 maten, 15 cm € 45,00 en 25 cm € 85,00


Categorieën: ,

Over de kunstenaar

Niloc Pagen

Niloc Pagen (1960, Heerlen) is beeldend kunstenaar, wereldreiziger en levensgenieter. Zijn leven lang al is hij gefascineerd door andere culturen en gebruiken, wat geresulteerd heeft in reizen over de hele wereld. In Nederland is hij maar zelden.

Kleurrijke expressie

Zijn wereldlijke levensstijl is duidelijk terug te zien in zijn kunstwerken. Kleurrijke uitdrukkingen van vreugde en plezier. Expressies die meteen een gevoel van warmte, vrolijkheid en gezelligheid geven. Zijn kunststijl is niet onder één noemer terug te brengen. Het is een mix van diverse stijlen, met wel een duidelijke knipoog naar de pop-art.

Het ontwerp

Zijn creaties beginnen vrijwel altijd met een grote versie in papier-maché. Deze wordt tot in de details nader uitgewerkt en als Niloc helemaal tevreden is, wordt het kunstwerk in kunsthars gegoten. De objecten worden vervolgens met de hand beschilderd en voorzien van Niloc´s eigen signatuur.


Kenmerken

Afmetingen -
Kunstenaar

Pagen, Niloc

Materiaal

kunsthars, lak

Levertijd & Verzending