VERKOCHT

Stretching Cat Hillie – Niloc Pagen

49,00109,00

Wissen
Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

Attentie: alle maten zijn momenteel uitverkocht en het is niet bekend wanneer er weer nieuwe voorraad geproduceerd gaat worden.

Stretching Cat Hillie draagt duidelijk de vreugde van haar vader, kunstenaar Niloc Pagen, in zich.

Hillie is niet zomaar een kat zoals zovelen. Ze is een waar kunstwerk met haar zebra kop en voetjes, haar multicolor kattenlijf en pootjes en haar rechtop staande staart in het goud. Deze zich heerlijk uitstrekkende kat is een kleurrijke expressie met een duidelijke knipoog naar de pop-art.

  • voorzien van Niloc´s signatuur
  • in 3 maten verkrijgbaar: 16, 22 of 30 cm lang
Categorieën: ,

Over de kunstenaar

Niloc Pagen

Niloc Pagen (1960, Heerlen) is beeldend kunstenaar, wereldreiziger en levensgenieter. Zijn leven lang al is hij gefascineerd door andere culturen en gebruiken, wat geresulteerd heeft in reizen over de hele wereld. In Nederland is hij maar zelden.

Kleurrijke expressie

Zijn wereldlijke levensstijl is duidelijk terug te zien in zijn kunstwerken. Kleurrijke uitdrukkingen van vreugde en plezier. Expressies die meteen een gevoel van warmte, vrolijkheid en gezelligheid geven. Zijn kunststijl is niet onder één noemer terug te brengen. Het is een mix van diverse stijlen, met wel een duidelijke knipoog naar de pop-art.

Het ontwerp

Zijn creaties beginnen vrijwel altijd met een grote versie in papier-maché. Deze wordt tot in de details nader uitgewerkt en als Niloc helemaal tevreden is, wordt het kunstwerk in kunsthars gegoten. De objecten worden vervolgens met de hand beschilderd en voorzien van Niloc´s eigen signatuur.


Kenmerken

Afmetingen 30 × 28 × 11 cm
Kunstenaar

Pagen, Niloc

Materiaal

kunsthars, lak

Gewenste formaat

16 cm, 22 cm, 30 cm

Levertijd & Verzending