Stretching Cat Hillie Silver – Niloc Pagen

49,00109,00

Wissen
Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

Hillie strekt zich heerlijk uit…. ze is niet een kat zoals zovelen, want deze dame is een kunstwerk! Met haar gekromde streepvormige lijf en felrode fiere rechtop staande staart steelt ze zonder twijfel de show.

Stretching Cat Hillie Silver is een vreugdevol ontwerp van kunstenaar Niloc Pagen. Deze zich heerlijk uitstrekkende kat is gedecoreerd in zwart/witte en zilvergrijze tinten. Hillie heeft een paar opvallende accenten:  een rode neus en als bekroning een fiere rechtop staande rode staart.

Haar lijfje is in verschillende kleuren grijs en zilver uitgevoerd. Ze lijkt wel wat op een lapjeskat met al die gestreepte banen, de stippen en de blokjes. Hillie’s kattekop heeft een zebra-look en ze heeft een lief knalrood neusje gekregen.

Hillie is uniek, een echte pop-art kat. Als ze zich een plekje heeft toegeëigend in je woning wil je haar absoluut nooit meer missen!

  • Een ontwerp van Niloc Pagen
  • voorzien van Niloc´s signatuur
  • Hillie is er nu in 3 maten: 16, 22 en 30 cm lang


Categorieën: ,

Over de kunstenaar

Niloc Pagen

Niloc Pagen (1960, Heerlen) is beeldend kunstenaar, wereldreiziger en levensgenieter. Zijn leven lang al is hij gefascineerd door andere culturen en gebruiken, wat geresulteerd heeft in reizen over de hele wereld. In Nederland is hij maar zelden.

Kleurrijke expressie

Zijn wereldlijke levensstijl is duidelijk terug te zien in zijn kunstwerken. Kleurrijke uitdrukkingen van vreugde en plezier. Expressies die meteen een gevoel van warmte, vrolijkheid en gezelligheid geven. Zijn kunststijl is niet onder één noemer terug te brengen. Het is een mix van diverse stijlen, met wel een duidelijke knipoog naar de pop-art.

Het ontwerp

Zijn creaties beginnen vrijwel altijd met een grote versie in papier-maché. Deze wordt tot in de details nader uitgewerkt en als Niloc helemaal tevreden is, wordt het kunstwerk in kunsthars gegoten. De objecten worden vervolgens met de hand beschilderd en voorzien van Niloc´s eigen signatuur.


Kenmerken

Afmetingen 30 × 28 × 11 cm
Kunstenaar

Pagen, Niloc

Materiaal

kunsthars, lak

Gewenste formaat

16 cm, 22 cm, 30 cm

Levertijd & Verzending