Stretching Dog Billie Color – Niloc Pagen

49,00119,00

Wissen
Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

Billie zoekt een baasje… Billie hoeft niet uitgelaten te worden… maar is wel altijd blij jou te zien. Elke dag opnieuw! Dit kleurrijke kunstwerkje is één van de vreugdevolle ontwerpen van kunstenaar Niloc Pagen.

Met zijn veelkleurige lijf, zijn zwart/witte kop en zebra-voetjes is het een hond die je niet zomaar ergens spontaan tegenkomt. Opvallend voor Billie zijn de grote goudkleurige oren en zijn aandoenlijk kleine mini staartje, ook in het goud. Als klap op de vuurpijl heeft Billie een knalrood neusje.

Stretching Billy, het ideale huisdier

  • Ontworpen en gesigneerd door Niloc Pagen
  • Billie is er in 3 maten: 16, 27 of 40 cm lang


Categorieën: ,

Over de kunstenaar

Niloc Pagen

Niloc Pagen (1960, Heerlen) is beeldend kunstenaar, wereldreiziger en levensgenieter. Zijn leven lang al is hij gefascineerd door andere culturen en gebruiken, wat geresulteerd heeft in reizen over de hele wereld. In Nederland is hij maar zelden.

Kleurrijke expressie

Zijn wereldlijke levensstijl is duidelijk terug te zien in zijn kunstwerken. Kleurrijke uitdrukkingen van vreugde en plezier. Expressies die meteen een gevoel van warmte, vrolijkheid en gezelligheid geven. Zijn kunststijl is niet onder één noemer terug te brengen. Het is een mix van diverse stijlen, met wel een duidelijke knipoog naar de pop-art.

Het ontwerp

Zijn creaties beginnen vrijwel altijd met een grote versie in papier-maché. Deze wordt tot in de details nader uitgewerkt en als Niloc helemaal tevreden is, wordt het kunstwerk in kunsthars gegoten. De objecten worden vervolgens met de hand beschilderd en voorzien van Niloc´s eigen signatuur.


Kenmerken

Afmetingen 40 × 36 × 18 cm
Kunstenaar

Pagen, Niloc

Materiaal

kunsthars, lak

Gewenste formaat

16 cm, 27 cm, 40 cm

Levertijd & Verzending