Stretching Dog Billie Silver – Niloc Pagen

49,00119,00

Wissen
Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

Billie The Stretching Dog is een uniek hondenkunstwerk van kunstenaar Niloc Pagen. Billie is lief, trouw, waakzaam en ziet er prachtig uit… en…. hij hoeft niet te worden uitgelaten. ;-) Wie wil er nou niet zo’n leuk huisdier hebben?

  • voorzien van Niloc´s signatuur
  • Billie is er nu in 3 maten: 40, 27 en 16 cm lang


Categorieën: ,

Beschrijving

Stretching Dog Billie Silver is een kunstwerk van een prachtig gedecoreerde hond die zich uitstrekt. Hem ontgaat niets en hij staat klaar om op ieder bevel te reageren.

Billie is niet alleen mooi en alert, hij is ook lief en trouw. Zijn slanke lijf is streepvormig beschilderd in wit, zwart en zilver en zijn voetjes en schattige flaporen zijn geheel in zilver uitgevoerd. Zijn hondenkoppie heeft zebra strepen in zwart en wit met een lief neusje in rood. Ook Billie’s rechtop staande mini staartje is rood. Met deze unieke viervoeter in huis wordt het leven absoluut een stuk leuker!

Billie is ontworpen door Niloc Pagen.

Over de kunstenaar

Niloc Pagen

Niloc Pagen (1960, Heerlen) is beeldend kunstenaar, wereldreiziger en levensgenieter. Zijn leven lang al is hij gefascineerd door andere culturen en gebruiken, wat geresulteerd heeft in reizen over de hele wereld. In Nederland is hij maar zelden.

Kleurrijke expressie

Zijn wereldlijke levensstijl is duidelijk terug te zien in zijn kunstwerken. Kleurrijke uitdrukkingen van vreugde en plezier. Expressies die meteen een gevoel van warmte, vrolijkheid en gezelligheid geven. Zijn kunststijl is niet onder één noemer terug te brengen. Het is een mix van diverse stijlen, met wel een duidelijke knipoog naar de pop-art.

Het ontwerp

Zijn creaties beginnen vrijwel altijd met een grote versie in papier-maché. Deze wordt tot in de details nader uitgewerkt en als Niloc helemaal tevreden is, wordt het kunstwerk in kunsthars gegoten. De objecten worden vervolgens met de hand beschilderd en voorzien van Niloc´s eigen signatuur.


collectie

Kenmerken

Afmetingen 40 × 36 × 18 cm
Kunstenaar

Pagen, Niloc

Materiaal

kunsthars, lak

Gewenste formaat

16 cm, 27 cm, 40 cm

Levertijd & Verzending