Swimming Hotdog Color – Niloc Pagen

55,00

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

De Swimming Hotdog Color is een vrolijk gekleurde hond in 3 delen. Hij zoekt verkoeling in het water en zijn kop, achterpoten en een deel van zijn lijf zijn zichtbaar. Hij heeft beslist niets aan het toeval overgelaten, met zijn blauwe zwemband blijft hij zeker drijven. Voor het geval dat hij helemaal onder water terecht komt zit er alvast een zwembril op zijn kop. Met zijn voorpootjes oefent hij de schoolslag en de groene kikker achterop zijn voetzolen kijkt toe of het allemaal wel goed gaat. En dit is allemaal uitgevoerd in zomerse felle kleuren. Dit fantasievolle kunstwerk is een lust voor het oog, wie gaat er mee zwemmen?

De Swimming Hotdog Color is ontworpen door kunstenaar Niloc Pagen. Hij verstaat als geen ander de kunst om  dieren om te toveren in vrolijke kunstobjecten.

  • ontwerp: Niloc Pagen
  • voorzien van Niloc´s signatuur
  • in 2 maten verkrijgbaar: plm. 35 cm en  plm. 50 cm.


Categorieën: ,

Over de kunstenaar

Niloc Pagen

Niloc Pagen (1960, Heerlen) is beeldend kunstenaar, wereldreiziger en levensgenieter. Zijn leven lang al is hij gefascineerd door andere culturen en gebruiken, wat geresulteerd heeft in reizen over de hele wereld. In Nederland is hij maar zelden.

Kleurrijke expressie

Zijn wereldlijke levensstijl is duidelijk terug te zien in zijn kunstwerken. Kleurrijke uitdrukkingen van vreugde en plezier. Expressies die meteen een gevoel van warmte, vrolijkheid en gezelligheid geven. Zijn kunststijl is niet onder één noemer terug te brengen. Het is een mix van diverse stijlen, met wel een duidelijke knipoog naar de pop-art.

Het ontwerp

Zijn creaties beginnen vrijwel altijd met een grote versie in papier-maché. Deze wordt tot in de details nader uitgewerkt en als Niloc helemaal tevreden is, wordt het kunstwerk in kunsthars gegoten. De objecten worden vervolgens met de hand beschilderd en voorzien van Niloc´s eigen signatuur.


Kenmerken

Afmetingen 35 × 15 cm
Kunstenaar

Pagen, Niloc

Materiaal

kunsthars, lak

Levertijd & Verzending