Bram, het varken

opengewerkt geroest tuinbeeld

275,00

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

Bram is een gezellig dik opengewerkt varken van geroest ijzer en is uitermate geschikt om ’s zomers en ’s winters buiten te staan. Echt een aanwinst voor ieder erf,  tuin of terras. Hij kan natuurlijk ook gewoon binnen staan, hij is rustig en geeft geen overlast.

Dit bolle varken Bram heeft een schattig staartje, wroet in tegenstelling met de gangbare varkens de grond niet om en heeft ook geen voedsel nodig. Ook onderhoud is er nauwelijks bij, buiten helemaal niet, daar spoelt hij wel schoon als het regent. Binnen zo nu en dan even afstoffen met een plumeau en dat is alles. Bram is staat stevig op zijn poten, die zijn net als zijn kop gemaakt van ijzeren plaatmateriaal. Zijn lijf bestaat uit een draadframe zodat je er door heen kunt kijken. Een deel van het frame op zijn rug is afneembaar zodat het lijf desgewenst gevuld kan worden met plantjes, mos of varens. Tegen de feestdagen kan Bram natuurlijk ook worden gevuld met cadeautjes!

Voor binnen en buiten

Bram trekt zich niets aan van regen, hagel of sneeuw, hij kan dus altijd buitenstaan. Daardoor gaat hij wel wat meer roesten, maar het duurt jaren tot hij echt helemaal is doorgeroest. Binnenshuis blijft hij gewoon zo als hij is.Categorieën: ,

Over deze collectie

Momento di Ferro is een metaal-atelier die gespecialiseerd is in het maken van bijzondere tuinsculpturen. Veelal worden ze gemaakt van ijzer, maar soms ook in combinatie met glas of andere materialen.

De basis van de kunstwerkjes bestaat uit ijzeren plaatmateriaal en ijzerdraadwerk. Deze worden in vorm geslagen of gebogen en aan elkaar gelast. Daarna krijgen de sculpturen een roestbewerking, wat ze hun mooie kleur geeft. Door het roestlaagje is het object tevens beter beschermd tegen erosie. Alhoewel deze tuinsculpturen ontworpen zijn voor plaatsing buitenshuis, kunnen ze natuurlijk ook prima binnen staan, als je geen tuin of balkon hebt.

Doordat elk stuk apart met de hand gemaakt wordt kunnen er kleine verschillen zijn in uitvoering, vormgeving en maat. Daarmee is elk werk een unicum.

Kenmerken

Afmetingen 90 × 54 cm
Merk

Momento di Ferro

Materiaal

ijzer

Levertijd & Verzending

Verzending Nederland

• verzending binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling en betaling
• gratis levering v.a. €50.- binnen Nederland* * voor extra grote beelden die met speciaal vervoer verzonden moeten worden rekenen we een eigen bijdrage in de verzendkosten; indien dat het geval is, staat het bij de infotekst van het artikel zelf aangegeven.

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt dan rustig het artikel bekijken om te zien of u het wilt behouden. • Wilt u het artikel toch niet houden? Geen probleem. Stuur het terug in originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.