VERKOCHT

Hilda, de geit

opengewerkt geroest tuinbeeld

225,00

Verkocht

Hilda is een sierlijke slanke geit gemaakt van geroest ijzer. Haar lijf, hals en poten bestaan uit een kunstig gevormd ijzeren draadframe en de achtergrond blijft daardoor zichtbaar door Hilda heen. Haar kop, hoeven en uiers  zijn gemaakt van plaatmateriaal evenals haar hoorns, oren en sik. Met haar mooie grote ogen kijkt ze onbevangen de wereld in. Hilda kan prima zowel ’s zomers als ’s winters buiten staan, een afdak of schuilhut is niet nodig. Ze is een leuke blikvanger voor op het erf, in de tuin of op het terras. Hilda is ook prima op haar gemak als ze binnen een plekje krijgt, ze geeft gegarandeerd geen overlast. Ook heeft ze nog een leuk omhoog staand staartje, en staat ze met haar vier hoeven stevig in het leven.

Voor binnen en buiten

Hilda is van zichzelf al roestig, dus buiten wordt het langzamerhand nog wat meer. Maar het duurt jaren tot zij echt helemaal is doorgeroest en onderhoud is niet nodig, ze spoelt vanzelf schoon als het regent. Binnenshuis blijft Hilda gewoon precies zo als ze nu ook is, zo nu en dan afstoffen met een plumeau is voldoende.Categorieën: ,

Over deze collectie

Momento di Ferro is een metaal-atelier die gespecialiseerd is in het maken van bijzondere tuinsculpturen. Veelal worden ze gemaakt van ijzer, maar soms ook in combinatie met glas of andere materialen.

De basis van de kunstwerkjes bestaat uit ijzeren plaatmateriaal en ijzerdraadwerk. Deze worden in vorm geslagen of gebogen en aan elkaar gelast. Daarna krijgen de sculpturen een roestbewerking, wat ze hun mooie kleur geeft. Door het roestlaagje is het object tevens beter beschermd tegen erosie. Alhoewel deze tuinsculpturen ontworpen zijn voor plaatsing buitenshuis, kunnen ze natuurlijk ook prima binnen staan, als je geen tuin of balkon hebt.

Doordat elk stuk apart met de hand gemaakt wordt kunnen er kleine verschillen zijn in uitvoering, vormgeving en maat. Daarmee is elk werk een unicum.

Kenmerken

Afmetingen 78 × 73 cm
Merk

Momento di Ferro

Materiaal

ijzer

Levertijd & Verzending

Verzending Nederland

• verzending binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling en betaling
• gratis levering v.a. €50.- binnen Nederland* * voor extra grote beelden die met speciaal vervoer verzonden moeten worden rekenen we een eigen bijdrage in de verzendkosten; indien dat het geval is, staat het bij de infotekst van het artikel zelf aangegeven.

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt dan rustig het artikel bekijken om te zien of u het wilt behouden. • Wilt u het artikel toch niet houden? Geen probleem. Stuur het terug in originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.