Black Bull

299,00

Op voorraad

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

Black Bull is een natuurgetrouwe weergave van een krachtige stier in de bloei van zijn leven. Geheel in zwart uitgevoerd.

Kunstproject: Art in the City
Kunstenaar: Amina Wagner-Ewig.
Materiaal: kunsthars – handbeschilderd en hoogglans afgelakt
Formaat: 53 x 32 x 18 cm

Black Bull is de naam van deze grootse en indrukwekkende stier. Maar liefst 53 cm lang en 32 cm hoog is het een kunstwerk geworden om U tegen te zeggen. De uitvoering van deze stier is eenvoudig gehouden maar desondanks is de uitstraling zeer krachtig.

De beelden en beeldjes van de Art in the City collectie zijn stuk voor stuk kunstwerken. Liefdevol met de hand beschilderd en hoogglans afgelakt in de juiste kleur. Bij dit project zijn 10 verschillende kunstenaars betrokken die ieder hun eigen visie uitdragen.

gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor Capayable gespreid betalen.Categorie:

Over deze collectie

Oorspronkelijk gestart in Duitsland, is de dierenparade van Art in the City nu in vrijwel alle grote landen ter wereld terug te zien. Het project heeft maar één missie en dat is de wereld mooier, kleurrijker en vrolijker maken. In eerste instantie richtte het project zich op het ontwerpen van grote kunstobjecten om het straatbeeld in de steden te verlevendigen, maar al snel kwamen daar de hilarische iconische dierminiaturen bij, geïnspireerd op thema’s uit het leven van alledag.

Het begon allemaal met de koetjes. Een groepje kunstenaars legde zich toe op het ontwerpen en stylen van koeien als kunstobject en oogde daarmee veel succes. Het project is de voorloper geweest van de latere Cow Parade. Na de koeien kwamen er ook nog andere dierfiguren bij, als olifantjes en varkentjes.

„Be extraordinary“ – This is our goal!’
– Art in the City artists

De miniaturen zijn vervaardigd in gelimiteerde oplage uit hoogwaardig kunsthars, liefdevol gedetailleerd met de hand beschilderd en vervolgens hoogglans afgelakt. Geboren vanuit een grote artistieke vrijheid, geven de kunstenaars een unieke knipoog mee aan de dieren.

Art in the City, de parade die je vrolijk maakt!

Kenmerken

Afmetingen 53 x 32 x 18 cm
Merk

Materiaal

Levertijd & Verzending