Bulle Banker stier

99,90

Op voorraad

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

Gebronsd, natuurlijke kracht en een grootse uitstraling. Dat is de Bulle Banker stier. Met de hand beschilderd en hoogglans afgelakt.

Kunstproject: Art in the City koeienparade
Formaat: 31 x 10 x 21 cmCategorie:

Beschrijving

Eenvoud en een krachtige uitstraling. De Bulle Banker heeft het allemaal. Deze stier is gebronsd en mag er wezen. Het formaat is 31 cm lang en 21 cm hoog.

De stier maakt deel uit van de Art in the City koeienparade.

De beeldjes van het Art in the City project zijn stuk voor stuk kunstwerkjes. Liefdevol met de hand beschilderd en hoogglans afgelakt heeft elke koe een eigen thema en is ontworpen door één van de 10 kunstenaars die meewerken aan het project.

De Bulle Banker stier wordt geleverd in een stijlvolle zwarte Art in the City box.

Over deze collectie

Oorspronkelijk gestart in Duitsland, is de dierenparade van Art in the City nu in vrijwel alle grote landen ter wereld terug te zien. Het project heeft maar één missie en dat is de wereld mooier, kleurrijker en vrolijker maken. In eerste instantie richtte het project zich op het ontwerpen van grote kunstobjecten om het straatbeeld in de steden te verlevendigen, maar al snel kwamen daar de hilarische iconische dierminiaturen bij, geïnspireerd op thema’s uit het leven van alledag.

Het begon allemaal met de koetjes. Een groepje kunstenaars legde zich toe op het ontwerpen en stylen van koeien als kunstobject en oogde daarmee veel succes. Het project is de voorloper geweest van de latere Cow Parade. Na de koeien kwamen er ook nog andere dierfiguren bij, als olifantjes en varkentjes.

„Be extraordinary“ – This is our goal!’
– Art in the City artists

De miniaturen zijn vervaardigd in gelimiteerde oplage uit hoogwaardig kunsthars, liefdevol gedetailleerd met de hand beschilderd en vervolgens hoogglans afgelakt. Geboren vanuit een grote artistieke vrijheid, geven de kunstenaars een unieke knipoog mee aan de dieren.

Art in the City, de parade die je vrolijk maakt!

Kenmerken

Afmetingen 31 x 10 x 21 cm
Merk

Materiaal

,

Kunstenaar

Levertijd & Verzending