Giclee catalogus 2019

19,50

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

De giclee catalogus 2019 biedt een overzicht van de giclées van 49 bekende Nederlandse schilders. Het is een veelzijdig naslagwerk door de variatie in stijlen. Wat alle 49 kunstenaars zonder uitzondering gemeen hebben is hun vakmanschap en authenticiteit. Van elke kunstenaar is een beschrijving in het boek opgenomen.

Deze catalogus is een ware inspiratiebron voor kunstliefhebbers en voor hen die op zoek zijn naar een giclee en zich graag eerst willen oriënteren. In het boek staan meer dan 530  afbeeldingen van giclée-schilderijen van:

Andreas Alba, Wouter Berns, Dinie Boogaart, Dorus Brekelmans, Walter Brems, Laetitia Broersma, Patrick Creyghton, Elvira Dik, Marius van Dokkum, Ton Dubbeldam, Ger Eikendal, Joke Frima, Henk Helmantel, Jan van ’t Hoff, Geke Hoogstins, Hope, Marten Huitsing, Hans P. Innemée, Jacqueline Kasemier, Keimpe van der Kooi, Jan Kooistra, Theo Leijdekkers, Jan van Loon, Maria Megens, Johan Mulder, Hans Musters, Rob Møhlmann, Erik van Ommen, Theo Onnes, Jasper Oostland, Peter van der Ploeg, Rein Pol, Roman Reisinger, Rembrandt (van Rijn), Carla Rodenberg, Matthijs Röling, Michiel Schrijver, Martin Sijbesma, Ans Smits, Geke Steenmetz, Peter J. Sterkenburg, Jeroen Verhoeff, Hans Versfelt, Henrie Vogel, Annemiek Vos, Hiske Wiersma, Dorry van de Winkel, Juane Xue en Adriana van Zoest

  • Teksten in 3 talen: Nederlands, Duits en Engels
  • Van ieder van de 49 deelnemende kunstenaars is een korte beschrijving opgenomen
  • Luxe ingebonden editie, 179 pagina’s, harde kaft

Een voorproefje:


Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijstCategorie:

Kenmerken

Afmetingen 23 × 22.5 cm
ISBN

978-94-92629-08-1

Pagina's

179

Uitvoering

gebonden met harde kaft, full colour

Materiaal

papier

Kunstenaar

Verzamelwerk – diverse kunstenaars