Bloemenveld III – Jochem de Graaf

olieverf - 84 x 144 cm (incl. lijst)

795,00

Op voorraad

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

80 x 140 cm (84 x 144 cm incl. lijst)
olieverf op linnen
origineel werk, unica

Bloemenveld III is een nieuwe creatie werk van kunstschilder Jochem de Graaf. Dit kleurige bloemenschilderij is de nieuwste telg in zijn serie bloemenvelden. De Graaf is grootmeester in het weergeven van bloemenpracht. Hij weet op weergaloze wijze de schoonheid van kleurige weidebloemen vast te leggen, hij neemt ons als het ware mee de bloemenweide in. Het is alsof we zelf tussen alle zomerbloeiers door lopen en het hoge gras langs onze benen voelen strijken. De verleiding om een bosje vers geplukte klaprozen en korenbloemen mee naar huis te nemen is heel groot! Dit schilderij is gewoonweg een en al genieten van de overweldigende bloemenpracht, elke dag weer opnieuw.

Het schilderij Bloemenveld III van Jochem de Graaf is uitgevoerd in olieverf op linnen. Zijn werken hebben veel structuur en reliëf doordat hij gebruik maakt van een verdikkingspasta en paletmes. Het schilderij is ingelijst in een strakke zwarte houten baklijst.

gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor gespreid betalen.
Categorieën: , Collectie:

Kenmerken

Afmetingen 84 × 144 cm
Kunstenaar

Graaf, Jochem de

Materiaal

hout, linnen, olieverf

Gelimiteerde oplage

1 stuks