Rode Klaprozen – Jochem de Graaf

olieverf - 184 x 64 cm (incl. lijst)

925,00

Op voorraad


180 x 60 cm (184 x 64 cm incl. lijst)
olieverf op linnen
origineel werk, unica

Rode Klaprozen  is een uniek schilderij van kunstschilder Jochem de Graaf met prachtige grote rode klaprozen. Naast de overvloed aan bloeiende klaprozen zien we ook nog een heleboel knoppen de ,lucht in schieten die ook nog hopen ooit te kunnen bloeien. Dat zal vanzelfsprekend niet meer lukken maar op dit geweldige bloemenschilderij vinden we eigenlijk ook al genoeg bloeiende bloemen. Afgewisseld met de mooie roze bloemen is dit zomerse werk een heerlijk kleurrijk bloemenlandschap geworden.
Dit klaprozenschilderij is een blij kunstwerk, het hele jaar door dit zomerse tafereel aan de wand geeft vreugde en energie en compenseert de koude en natte dagen.

Het  Rode Klaprozen schilderij van Jochem de Graaf is uitgevoerd in olieverf op linnen. Net als al zijn werken heeft ook dit werk veel structuur en reliëf doordat hij gebruik maakt van verdikkingspasta en  veelal werkt met een paletmes. Het schilderij is ingelijst in een strakke zwarte houten baklijst.
Een certificaat met info over de kunstenaar wordt meegeleverd.

gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor gespreid betalen.

Geef je schilderij extra allure met een speciale lijst

Soms kan het mooi zijn om voor een meer persoonlijke omlijsting te kiezen. In samenwerking met de lijstenmakerij van het Giclee Atelier kunnen we dit kunstwerk met ruim 50 andere omlijstingen aanbieden, van barok tot modern tot natuurlijk en eenvoudig.

Je bestelt hier bij Stips het schilderij zoals je het nu ziet en zoekt vervolgens bij het Giclee atelier een passende lijst uit. Als je jouw Stips bestelnummer er bij invult gaan we er voor zorgen dat je het in die uitvoering thuisgestuurd krijgt. Bekijk de uitgebreide baklijstencollectie of profiellijstencollectie.

Kenmerken

Afmetingen 64 × 184 cm
Kunstenaar

Graaf, Jochem de

Materiaal

hout, linnen, olieverf

Gelimiteerde oplage

1 stuks