Six Ladies – Jochem de Graaf

olieverf - 144 x 74 cm (incl. lijst)

845,00

Op voorraad


140 x 70 cm (144 x 74 cm incl. lijst)
unica in olieverf

Six Ladies – Jochem de Graaf
Jochem de Graaf is een Nederlandse kunstschilder die al vele jaren zijn sporen heeft verdiend met het schilderen van doeken waar je blij van wordt. Hij is een meester in het combineren van kleuren.
Op dit schilderij van zes dames komt dit goed tot zijn recht, de warme kleuren maken deze 6 vrouwenfiguren bijna levensecht, ondanks dat ze ieder geen persoonlijke kenmerken hebben. Het werk is extra verlevendigd met zilver accenten, een fraai kunstwerk om jaren lang van te genieten!

Het schilderij ´Six Ladies´ is uitgevoerd in olieverf op linnen , is ingelijst in een strakke zwarte houten baklijst en voorzien van een stevig metalen ophangkoord zodat het gelijk kan worden opgehangen.
Een certificaat van origine met informatie over Jochem de Graaf wordt meegeleverd.

gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor gespreid betalen.

Geef je schilderij extra allure met een speciale lijst

Soms kan het mooi zijn om voor een meer persoonlijke omlijsting te kiezen. In samenwerking met de lijstenmakerij van het Giclee Atelier kunnen we dit kunstwerk met ruim 50 andere omlijstingen aanbieden, van barok tot modern tot natuurlijk en eenvoudig.

Je bestelt hier bij Stips het schilderij zoals je het nu ziet en zoekt vervolgens bij het Giclee atelier een passende lijst uit. Als je jouw Stips bestelnummer er bij invult gaan we er voor zorgen dat je het in die uitvoering thuisgestuurd krijgt. Bekijk de uitgebreide baklijstencollectie of profiellijstencollectie.

Kenmerken

Afmetingen 144 × 74 cm
Kunstenaar

Graaf, Jochem de

Materiaal

canvas, hout, olieverf

Gelimiteerde oplage

1 stuks