Stad 70×70 – Caspar van Houten

olieverf - 74 x 74 cm (incl. lijst)

495,00

Op voorraad


70  x 70 cm (74 x 74 cm incl. lijst)
olieverf op linnen
origineel werk, unica

Stad 70×70  is een vrolijk stadsgezicht van Caspar van Houten. Links en rechts zien we op het doek hoge oude panden met historische trap- en klokgevels die lekker chaotisch vormgegeven zijn met op de voorgrond een leeg marktplein. Fier rechtop staat in het midden van het beeld een hoge slanke toren, die heel veel weg heeft van de Martinitoren oftewel “De Olle Grieze” uit Groningen.
Caspar van Houten geeft op zijn eigen herkenbare wijze met dit gezellige schilderij een knipoog naar Groningen, het leuke werk is een heerlijk kleurrijk gebeuren geworden met verfslierten en klodders verf hier en daar. Je raakt er niet zo een twee drie op uitgekeken!

Het schilderij ´Stad 70×70´ is uitgevoerd in olieverf op linnen. De kleurige werken van Caspar van Houten hebben veel structuur en reliëf, en zijn een eyecatcher in ieder interieur.  Het schilderij is ingelijst in een strakke zwarte houten baklijst en voorzien van een stevige metalen  draad zodat het gelijk kan worden opgehangen.

gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor gespreid betalen.

Geef je schilderij extra allure met een speciale lijst

Soms kan het mooi zijn om voor een meer persoonlijke omlijsting te kiezen. In samenwerking met de lijstenmakerij van het Giclee Atelier kunnen we dit kunstwerk met ruim 50 andere omlijstingen aanbieden, van barok tot modern tot natuurlijk en eenvoudig.

Je bestelt hier bij Stips het schilderij zoals je het nu ziet en zoekt vervolgens bij het Giclee atelier een passende lijst uit. Als je jouw Stips bestelnummer er bij invult gaan we er voor zorgen dat je het in die uitvoering thuisgestuurd krijgt. Bekijk de uitgebreide baklijstencollectie of profiellijstencollectie.

Categorieën: , Collecties: , ,

Kenmerken

Afmetingen 74 × 74 cm
Kunstenaar

Houten, Caspar van

Materiaal

hout, linnen, olieverf

Gelimiteerde oplage

1 stuks