Stad 90×90 – Caspar van Houten

olieverf - 94 x 94 cm (incl. lijst)

625,00

Op voorraad


90 x 90 cm (94 x 94 cm incl. lijst)
olieverf op linnen
origineel werk, unica

Stad 90×90 is een olieverf schilderij van kunstschilder van Caspar van Houten. Op dit gezellige stadsgezicht zien we links en rechts hoge oude panden met deels historische trapgevels die op een chaotische wijze  vormgegeven zijn. Deze vrolijke gevelrij wordt in het midden onderbroken door een toren die fier en slank staat mooi te wezen. Deze toren zou heel goed een expressieve uitdrukking van de Martinitoren kunnen zijn.  Deze “Olle Grieze”,  zoals dit bouwwerk in het Gronings wordt genoemd, kijkt uit over het grote marktplein op de voorgrond dat zorgt voor rust en diepte in het werk.
Dit blije schilderij is verder nog versierd met allerlei verfslierten en hier en daar wat verfklodders die een unieke twist aan dit doek geven.
De kleurige werken van Caspar van Houten hebben veel structuur en reliëf, en zijn een eyecatcher in ieder interieur.

Het schilderij ´Stad 90×90´ is uitgevoerd in olieverf op linnen. Het doek is ingelijst in een strakke zwarte houten baklijst en voorzien van een stevige metalen  ophangdraad zodat het gelijk opgehangen kan worden.

gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor gespreid betalen.

Geef je schilderij extra allure met een speciale lijst

Soms kan het mooi zijn om voor een meer persoonlijke omlijsting te kiezen. In samenwerking met de lijstenmakerij van het Giclee Atelier kunnen we dit kunstwerk met ruim 50 andere omlijstingen aanbieden, van barok tot modern tot natuurlijk en eenvoudig.

Je bestelt hier bij Stips het schilderij zoals je het nu ziet en zoekt vervolgens bij het Giclee atelier een passende lijst uit. Als je jouw Stips bestelnummer er bij invult gaan we er voor zorgen dat je het in die uitvoering thuisgestuurd krijgt. Bekijk de uitgebreide baklijstencollectie of profiellijstencollectie.

Categorieën: , Collecties: , ,

Kenmerken

Afmetingen 94 × 94 cm
Kunstenaar

Houten, Caspar van

Materiaal

hout, linnen, olieverf

Gelimiteerde oplage

1 stuks