VERKOCHT

Struisvogel – Barbara de Jong

acrylverf - 104 x 104 cm (incl. lijst)

895,00

Verkocht


100 x 100 cm (104 x 104 cm incl. lijst)
unica in acrylverf

Struisvogel – Barbara de Jong
Struisvogel – de naam zegt het al – is een schilderij van een struisvogel. Niet het hele dier, maar alleen de kop en een stukje hals zijn door Barbara de Jong verrassend uitgevoerd in natureltinten. Het dier kijkt met zijn grote bruine ogen onbevreesd de wereld in, alsof het wil zeggen, Hier ben ik, eventjes rekening mee houden svp! Nou dat doen we zeker, hoe zouden we geen rekening kunnen houden met zo’n imposante verschijning?

Barbara de Jong is een Nederlandse kunstschilder met een veelzijdig oeuvre. Zij schildert veel en graag: landschappen, dieren, stadsgezichten. portretten, abstract werk, alles wordt door haar in sprekende kleuren op het witte doek vastgelegd. Wij zijn er trots op om dit prachtige dierenportret van haar aan de wereld te mogen tonen.

Het schilderij ´Struisvogel´ is uitgevoerd in olieverf op linnen , is ingelijst in een strakke zwarte houten baklijst en voorzien van een stevig metalen ophangkoord zodat het gelijk kan worden opgehangen

gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor gespreid betalen.

Geef je schilderij extra allure met een speciale lijst

Soms kan het mooi zijn om voor een meer persoonlijke omlijsting te kiezen. In samenwerking met de lijstenmakerij van het Giclee Atelier kunnen we dit kunstwerk met ruim 50 andere omlijstingen aanbieden, van barok tot modern tot natuurlijk en eenvoudig.

Je bestelt hier bij Stips het schilderij zoals je het nu ziet en zoekt vervolgens bij het Giclee atelier een passende lijst uit. Als je jouw Stips bestelnummer er bij invult gaan we er voor zorgen dat je het in die uitvoering thuisgestuurd krijgt. Bekijk de uitgebreide baklijstencollectie of profiellijstencollectie.

Kenmerken

Afmetingen 104 × 104 cm
Kunstenaar

Jong, Barbara de

Materiaal

acrylverf, canvas, hout

Gelimiteerde oplage

1 stuks