Struisvogel – Barbara de Jong

acrylverf - 104 x 104 cm (incl. lijst)

v.a. 850,00

Wissen

100 x 100 cm (104 x 104 cm incl. lijst)
unica in acrylverf

Let op: In de winkel kunnen we slechts een klein deel van onze schilderijen tentoonstellen vanwege ruimtegebrek. Als u een dag van te voren meldt dat u dit schilderij of een of meer andere “live” wilt komen bekijken dan zorgen wij er voor dat ze aanwezig zijn.


Struisvogel – Barbara de Jong
Struisvogel – de naam zegt het al – is een schilderij van een struisvogel. Niet het hele dier, maar alleen de kop en een stukje hals zijn door Barbara de Jong verrassend uitgevoerd in natureltinten. Het dier kijkt met zijn grote bruine ogen onbevreesd de wereld in, alsof het wil zeggen, Hier ben ik, eventjes rekening mee houden svp! Nou dat doen we zeker, hoe zouden we geen rekening kunnen houden met zo’n imposante verschijning?

Barbara de Jong is een Nederlandse kunstschilder met een veelzijdig oeuvre. Zij schildert veel en graag: landschappen, dieren, stadsgezichten. portretten, abstract werk, alles wordt door haar in sprekende kleuren op het witte doek vastgelegd. Wij zijn er trots op om dit prachtige dierenportret van haar aan de wereld te mogen tonen.

Het schilderij ´Struisvogel´ is uitgevoerd in olieverf op linnen , is ingelijst in een strakke zwarte houten baklijst en voorzien van een stevig metalen ophangkoord zodat het gelijk kan worden opgehangen

Extra informatie

Afmetingen 104 × 104 cm
Kunstenaar

Jong, Barbara de

Materiaal

acrylverf, canvas

Gelimiteerde oplage

1 stuks