Tea Party – Jochem de Graaf

olieverf - 104 x 104 cm (incl. lijst)

795,00

Op voorraad


100 x 100 cm (104 x 104 cm incl. lijst)
olieverf op linnen
origineel werk, unica

Tea Party is een nieuw olieverf schilderij van kunstschilder Jochem de Graaf. Hij heeft gezellige dameskransje ontmoetingen op het linnen doek vastgelegd. Dit gezellige kunstwerk roept ons op om er regelmatig op uit te gaan en van het leven te genieten. Lekker bijpraten met gelijkgestemden, nieuwtjes uitwisselen, we hebben er allemaal zo nu en dan behoefte aan. En helemaal heerlijk als je drankje dan ook nog geserveerd wordt door een leuke ober!
Dit leuke  schilderij meet 100 x 100 cm.,(104 x 104 inclusief lijst) en is voorzoen van een stevig ophangkoord zodat het direct aan de wand kan.
Gegarandeerd vele jaren kijkplezier!

Het schilderij Tea Party  is uitgevoerd in olieverf op linnen. Dit schilderij heeft evenals alle werken van Jochem de Graaf veel structuur en reliëf, doordat hij gebruik maakt van een verdikkingspasta en regelmatig een paletmes gebruikt. Het schilderij is ingelijst in een strakke zwarte houten baklijst.
Een certificaat van origine met informatie over Jochem de Graaf wordt meegeleverd.

gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor gespreid betalen.

Geef je schilderij extra allure met een speciale lijst

Soms kan het mooi zijn om voor een meer persoonlijke omlijsting te kiezen. In samenwerking met de lijstenmakerij van het Giclee Atelier kunnen we dit kunstwerk met ruim 50 andere omlijstingen aanbieden, van barok tot modern tot natuurlijk en eenvoudig.

Je bestelt hier bij Stips het schilderij zoals je het nu ziet en zoekt vervolgens bij het Giclee atelier een passende lijst uit. Als je jouw Stips bestelnummer er bij invult gaan we er voor zorgen dat je het in die uitvoering thuisgestuurd krijgt. Bekijk de uitgebreide baklijstencollectie of profiellijstencollectie.

Kenmerken

Afmetingen 104 × 104 cm
Kunstenaar

Graaf, Jochem de

Materiaal

hout, linnen, olieverf

Gelimiteerde oplage

1 stuks