VERKOCHT

Tweeluik Bloemenveld – Jochem de Graaf

olieverf - 2x 64 x 124 cm (incl. lijst)

695,001200,00

Wissen

per stuk 60 x 120 cm (64 x 124 cm incl. lijst)
olieverf op linnen
origineel werk, unica

Tweeluik bloemenveld bestaat uit een set van twee unieke schilderijen van kunstschilder Jochem de Graaf. Naast elkaar opgehangen zien we een complete schildering van een prachtige bloemenweide. Op beide schilderijen heeft de Graaf een deel geschilderd, maar zowel het linker alsook het rechter schilderij kan ook prima alleen worden opgehangen. Apart zijn de kunstwerken ook prachtig en zeer geschikt voor een wand met wat minder plaats.
Een of beide doeken: zeker is dat het in de wintermaanden ook zonnig in huis blijft!

De tweeluik schilderijen  Bloemenveld  van Jochem de Graaf zijn uitgevoerd in olieverf op linnen. Al zijn werken hebben veel structuur en reliëf doordat hij gebruik maakt van een verdikkingspasta en paletmes. Het schilderij is ingelijst in een strakke zwarte houten baklijst.

De prijs van elk van de beide schilderijen apart is € 695,00, tegelijk aangeschaft krijgt u een korting van € 190,00, de combiprijs is € 1200,00.

gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor gespreid betalen.

Kenmerken

Afmetingen 64 × 124 cm
Kunstenaar

Graaf, Jochem de

Materiaal

hout, linnen, olieverf

Gelimiteerde oplage

1 stuks