VERKOCHT

Veldbloemen – Jochem de Graaf

olieverf - 94 x 94 cm (incl. lijst)

695,00

Verkocht


90 x 90 cm (94 x 94 cm incl. lijst)
olieverf op linnen
origineel werk, unica

Veldbloemen is een nieuw werk uit de serie bloemenvelden van kunstschilder Jochem de Graaf. Hij weet iedere nieuwe creatie weer een totaal andere beleving mee te geven, ook is dat met dit schilderij weer het geval. Op dit doek zijn het de pasteltinten die overheersen. zij leveren in combinatie met de fellere kleuren een betoverend bloemrijk schouwspel op.
De Graaf heeft de gave om ons mee te nemen, de bloemenweide in,  en toont ons de pracht van kleurige weidebloemen.
Met dit schilderij in huis kunnen we het hele jaar door genieten van de schoonheid van de natuur zonder er per se op uit te moeten.

Het schilderij Veldbloemen  is uitgevoerd in olieverf op linnen. Dit schilderij heeft evenals alle werken van Jochem de Graaf veel structuur en reliëf, doordat hij gebruik maakt van een verdikkingspasta en regelmatig een paletmes gebruikt. Het schilderij is ingelijst in een strakke witte houten baklijst.
Een certificaat van origine met informatie over Jochem van Gelder wordt meegeleverd.

gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor gespreid betalen.

Geef je schilderij extra allure met een speciale lijst

Soms kan het mooi zijn om voor een meer persoonlijke omlijsting te kiezen. In samenwerking met de lijstenmakerij van het Giclee Atelier kunnen we dit kunstwerk met ruim 50 andere omlijstingen aanbieden, van barok tot modern tot natuurlijk en eenvoudig.

Je bestelt hier bij Stips het schilderij zoals je het nu ziet en zoekt vervolgens bij het Giclee atelier een passende lijst uit. Als je jouw Stips bestelnummer er bij invult gaan we er voor zorgen dat je het in die uitvoering thuisgestuurd krijgt. Bekijk de uitgebreide baklijstencollectie of profiellijstencollectie.

Kenmerken

Afmetingen 94 × 94 cm
Kunstenaar

Graaf, Jochem de

Materiaal

hout, linnen, olieverf

Gelimiteerde oplage

1 stuks