Hoofdstation, Groningen – Christiaan Afman

35 x 35 cm

135,00155,00

Wissen
Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

gelimiteerde oplage: 40
giclée op canvas

Een mooi en karakteristiek beeld van één van de meest historische plekken van Groningen, het hoofdstation. Geschilderd door Christiaan Afman.

Dit prachtige gezicht op het Groninger hoofdstation is in beeld gebracht vanaf het Emmaviaduct. Vanuit deze unieke hoek heeft Afman zowel het karakteristieke gebouw als de naastgelegen treinrails op het doek weten te vangen in warme sprekende kleuren.  Het werk is ondanks de kleine afmeting bijzonder gedetailleerd.

Uitvoering & Oplage

Hoofdstation Groningen heeft een oplage van 40 stuks. Het is uitgevoerd als giclée in het formaat 35 x 35 cm (38 x 38 cm incl. lijst) en wordt geleverd met gesigneerd certificaat voorzien van het unieke oplagenummer. We bieden dit werk naar keuze met of zonder lijst aan.

35 x 35 cm details
35 x 35 cm zonder lijst
38 x 38 cm inclusief lijst

zonder lijst, canvas op frame – € 135.-
compleet ingelijst – € 155.-

lijstmogelijkheden
De lijstmogelijkheden zijn: zwart , wit, naturel of zwart met zilverfront. Deze houten baklijsten hebben een zichtrand van 10mm. . Wilt u liever een andere lijst? Geen probleem, we maken het graag op maat.

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijstOver de kunstenaar

Christiaan Afman

Realistisch schilder Christiaan Afman is geboren in 1970 te Haren. Schilderen en tekenen zat hem in het bloed en in 1993 voltooide hij zijn opleiding aan de kunst Academie Minerva in Groningen als illustrator. Twee jaar later, in 1995 studeerde hij tevens af als eerstegraads docent tekenen en schilderen.

Christiaan Afman heeft een warme, duidelijke en realistische stijl. Hij schildert hoofdzakelijk landschappen en stadsgezichten van onder andere de Nederlandse steden Groningen en Amsterdam. Zijn werk is gedetailleerd en kleurrijk.

Zijn schilderijen worden met regelmaat geëxposeerd bij bekende galeriën als museum Mohlmann, Galerie Het Raadhuis, Galerie Lauswolt en verschillende andere – veelal Noord Nederlandse – locaties. Van een deel van zijn werk, zijn ook giclees beschikbaar in gelimiteerde oplage. Bij Stips bieden we deze aan.


Giclee informatie

Kwaliteit

Een giclee is een zeer hoogwaardige kunstdruk, waar een een origineel schilderij aan ten grondslag ligt en die in overleg met de betreffende kunstenaar al of niet in gelimiteerde oplage wordt uitgebracht. De giclées bij Stips zijn allemaal uitgevoerd op een eerste kwaliteit canvas en op de doeken zit een kleurgarantie van 75 jaar. Hoe een giclée precies gemaakt wordt, kunt u lezen op deze pagina.

Het opspannen van een giclée

De giclée-doeken worden voor u met de hand opgespannen in ons eigen atelier. Hierbij werken we op traditionele wijze, waarbij we gebruik maken van een spantang om de doeken mooi strak op het frame te krijgen. Ook op het materiaal wordt door ons niet bezuinigd: we kiezen altijd voor latten die qua dikte en breedte corresponderen met het formaat van uw kunstwerk, zodat het werk een optimale stabiliteit en stevigheid krijgt.

Het inlijsten

Nadat het doek is opgespannen, kunnen we het voor u inlijsten in een houten baklijst. We bieden deze aan in zwart, wit, naturel of zwart met zilverfront. Mocht u liever een andere omlijsting willen, dan kan het giclée ook in een bredere-, gekleurde - of lijst met sierrand geplaatst worden. (meer info).

Ophangmogelijkheden

Elk giclée dat we uitleveren is voorzien van ophangmogelijkheden. Aan de achterzijde worden ogen en ophangdraad bevestigd, zodat u uw kunstwerk bij ontvangst meteen aan de wand kunt hangen. Bij de maat 30 x 40 cm of kleiner, leveren we standaard een los ophangbeugeltje mee, dat u zelf op de gewenste hoogte kunt bevestigen.

Giclées in een ander formaat

Soms vindt u een giclee mooi, maar zou u het juist groter of kleiner willen hebben, om het mooi in te kunnen passen in uw interieur. Dat kan! Alle giclees uit de unlimited art collectie zijn aan te passen qua formaat. De minimaal en maximaal mogelijke maten vind u in de uitgebreide beschrijving onder het giclee. De giclees in gelimiteerde oplage en de Marius van Dokkum giclees zijn echter van deze mogelijkheid uitgesloten. Deze zijn alleen te bestellen in het formaat zoals aangegeven.

Giclée in de winkel komen bekijken

De giclees worden wisselend tentoongesteld in onze galeriewinkel. In verband met beperkte ruimte kunnen we helaas niet alles tegelijk presenteren. Wilt u dan ook een specifiek werk komen bekijken, laat het ons dan van tevoren weten, zodat we er voor kunnen zorgen dat het aanwezig is als u komt.

Kenmerken

Afmetingen 35 × 35 cm
Kunstenaar

Afman, Christiaan

Materiaal

canvas

Gelimiteerde oplage

40 stuks

Garantie

75 jaar garantie op kleurechtheid

Levertijd & Verzending

Levertijd giclees

Nadat u een giclee schilderij heeft besteld gaan we in het Stips atelier meteen voor u aan de slag. We laten het doek komen en gaan het kunstwerk vervolgens voor u opspannen en inlijsten.

• Van bestelling tot aan de aflevering kunt u uitgaan van een gemiddelde doorlooptijd van 5 tot 10 werkdagen. Mocht u een werk voor een bepaalde datum nodig hebben, dan laat het ons weten en we zullen het met voorrang behandelen.
• Een deel van de collectie hangt al compleet ingelijst in onze galeriewinkel en kan sneller geleverd worden.

Verzending Nederland

• gratis levering binnen Nederland bij bestellingen v.a. €50.- (m.u.v. hele grote werken)

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt het schilderij dan rustig bekijken en ophangen om te zien of het mooi in uw interieur past en of u het wilt behouden.
• Wilt u het giclee schilderij toch niet houden? Geen probleem. Stuur het onbeschadigd terug in de originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.
• Giclées die speciaal voor u in opdracht zijn aangepast of die we voor u hebben ingelijst in een afwijkende lijst kunnen niet geruild worden. Mocht u twijfelen of het kunstwerk voor u geschikt is, bestel het dan eerst zonder lijst of met een standaard lijst en als het u bevalt, kunnen we het voor u aanpassen aan uw wensen.