Meer giclées van Megens bekijken

bij onze partner


Ben je benieuwd naar meer collectie van Maria Megens?
Bij onze partner, het Giclée Atelier, tref je een uitgebreidere keuze uit haar werk aan.

Het Giclée Atelier is gespecialiseerd in de verkoop, het opspannen en inlijsten van hoogwaardige canvas giclées. Zij verzorgen ook voor Stips al het inlijstwerk.

BEKIJK DE MARIA MEGENS COLLECTIE bij het Giclée Atelier
Categorieën: , ,

Over de kunstenaar

Maria Megens

In een kleurrijke abstracte, haast architectonische stijl schildert Maria Megens landschappen, waarin de invloed van de mens op een subtiele harmonische wijze verbeeld is. Megens kunstenaarshart raakt sterk geïnspireerd op haar reizen naar Afrika, Azië en de Griekse eilanden en haar grote voorliefde voor architectuur.

Deze liefde zie je terug in de manier waarop zij haar schilderwerken opzet. Balans brengend in de vlakverdeling, de kleuren tot een levende expressie gebracht en dat alles binnen een eenvoud en simpliciteit die onze aandacht naar binnen brengt en verstilling brengt.

Achtergrond
Maria Megens is geboren in 1952 in Oss en studeerde aan de Vrije Hogeschool in Driebergen. Na het afronden van haar studie heeft ze zich in 1993 gevestigd als beeldend kunstenaar en exposeert in galeries in binnen- en buitenland. Een aantal galeries hebben permanent het werk van Megens tentoongesteld.

Collectie
Bij Stips bieden we een aantal van haar schilderwerken aan als hoogwaardig giclée druk in gelimiteerde oplage.

Meer links over Maria Megens

Maria Megen's eigen website
Collectie via Giclée Atelier

 


Kenmerken

Kunstenaar

Megens, Maria

Materiaal

canvas

Garantie

75 jaar garantie op kleurechtheid