Like the wind – Flory Aerts

50 x 50 cm | 90 x 90 cm

110,00370,00

Wissen
Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

unlimited art giclée
uitgevoerd op canvas
giclée in eigen maat mogelijk

Gelijk de wind haar spel speelt, zo spelen de elementen op dit doek van Flory Aerts ook een spel van beweging tegen een achtergrond die lijkt op langsrazende wolken in de grijze lucht. De elementen in het landschap zijn warm van kleur en bieden een aangenaam contrast met het koele grijs. De beelden zijn dusdanig abstract gehouden dat er volop ruimte is voor de eigen verbeelding. Kijkend naar dit werk zult u er steeds iets nieuws in kunnen zien. De kleuren zijn rood, overlopend naar oranje, een vleugje geel en verder veel grijstonen met wat wit-accenten die het geheel weer licht maken.

Like the wind giclee details

Het schilderij is uitgevoerd als giclée op eco-canvas en bieden we naar keuze met of zonder lijst aan.

50 x 50 cm details
50 x 50 cm zonder lijst
53 x 53 cm inclusief lijst

zonder lijst, canvas op frame – € 110,-
compleet ingelijst – € 165,-

90 x 90 cm details
90 x 90 cm zonder lijst
93 x 93 cm inclusief lijst

zonder lijst, canvas op frame – € 260,-
compleet ingelijst – € 370,- 

giclée in uw eigen maat
We kunnen dit werk op verzoek in een speciaal door u gewenste maat uitvoeren. De minimale maat voor dit giclee op canvas is 30 x 30 cm en de maximale maat is 140 x 140 cm. Neem contact met ons op als u een prijsopgave wilt voor uw kunstwerk in een andere maat.
lijstmogelijkheden
De lijstmogelijkheden zijn: zwart, wit, naturel of zwart met zilverfront. Deze houten baklijsten hebben een zichtrand van 10mm. Wilt u liever een andere lijst? Geen probleem, we maken het graag op maat.
gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor gespreid betalen

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijstCategorie: Collecties: ,

Over de kunstenaar

Flory Aerts

Flory Aerts werd in haar kindertijd al tot schilderen aangetrokken, maar nooit kwam het er van. Toch liet het verlangen haar niet los en werd sterker en sterker en groeide zelfs uit tot een enorme kracht toen de kunstenaar chronisch ziek werd. Ze begon te schilderen!

Het schilderen bleek een enorme stimulans voor haar en hielp haar om met haar situatie om te gaan. Ze experimenteerde met verschillende schildertechnieken en materialen en volgde schilderstudies bij Emiel Van Langendonck, een voormalig leraar aan de Academie van Kunsten in Leuven. Het leidde Aerts naar haar artistieke doorbraak.

“Kleur geeft kracht”
– Flory Aerts

Haar werk bevat een enorme kracht, die versterkt wordt door de abstracte verbeeldingen op haar schilderijen. Ze raken je in de ziel met hun schoonheid van delicate kleuren die subtiel contrasteren met de donkere, rijkere tonen. De kunstenaar creëert haar eigen wereld in haar werk. De titels van de schilderijen verwijzen naar de open gemoedstoestand van waaruit Aerts haar schilderijen schildert. De toeschouwer is onder de indruk van de helderheid in kleur en de subtiele schoonheid van de zachtere tonen, die ze toepast met krachtige penseelstreken op canvas. In elk van haar schilderijen is er een evenwicht tussen enerzijds fascinerende, harmonieuze tinten en anderzijds de strengheid van een ontembare compositie.

Flory Aerts is lid van de Koninklijke Belgische Vereniging van professionele kunstenaars en heeft haar werken met succes gepresenteerd in tal van groeps- en solotentoonstellingen in binnen- en buitenland.


Giclee informatie

Kwaliteit

Een giclee is een zeer hoogwaardige kunstdruk, waar een een origineel schilderij aan ten grondslag ligt en die in overleg met de betreffende kunstenaar al of niet in gelimiteerde oplage wordt uitgebracht. De giclées bij Stips zijn allemaal uitgevoerd op een eerste kwaliteit canvas en op de doeken zit een kleurgarantie van 75 jaar. Hoe een giclée precies gemaakt wordt, kunt u lezen op deze pagina.

Het opspannen van een giclée

De giclée-doeken worden voor u met de hand opgespannen door het Giclée Atelier. Hierbij wordt op een traditionele wijze gewerkt, waarbij gebruik wordt gemaakt van een spantang om de doeken mooi strak op het frame te krijgen. Ook op het materiaal wordt niet bezuinigd: er wordt altijd voor latten gekozen die qua dikte en breedte corresponderen met het formaat van uw kunstwerk, zodat het werk een optimale stabiliteit en stevigheid krijgt.

Het inlijsten

Nadat het doek is opgespannen, kunnen we het voor u inlijsten in een houten baklijst. We bieden deze aan in zwart, wit, naturel of zwart met zilverfront. Mocht u liever een andere omlijsting willen, dan kan het giclée ook in een bredere-, gekleurde - of lijst met sierrand geplaatst worden. (meer info).

Ophangmogelijkheden

Elk giclée dat we uitleveren is voorzien van ophangmogelijkheden. Aan de achterzijde worden ogen en ophangdraad bevestigd, zodat u uw kunstwerk bij ontvangst meteen aan de wand kunt hangen. Bij de maat 30 x 40 cm of kleiner, leveren we standaard een los ophangbeugeltje mee, dat u zelf op de gewenste hoogte kunt bevestigen.

Giclées in een ander formaat

Soms vindt u een giclee mooi, maar zou u het juist groter of kleiner willen hebben, om het mooi in te kunnen passen in uw interieur. Dat kan! Alle giclees uit de unlimited art collectie zijn aan te passen qua formaat. De minimaal en maximaal mogelijke maten vind u in de uitgebreide beschrijving onder het giclee. De giclees in gelimiteerde oplage en de Marius van Dokkum giclees zijn echter van deze mogelijkheid uitgesloten. Deze zijn alleen te bestellen in het formaat zoals aangegeven.

Giclée in de winkel komen bekijken

De giclees worden wisselend tentoongesteld in onze galeriewinkel. In verband met beperkte ruimte kunnen we helaas niet alles tegelijk presenteren. Wilt u dan ook een specifiek werk komen bekijken, laat het ons dan van tevoren weten, zodat we er voor kunnen zorgen dat het aanwezig is als u komt.

Kenmerken

Afmetingen -
Kunstenaar

Aerts, Flory

Garantie

75 jaar garantie op kleurechtheid

Materiaal

canvas (eco gecertificeerd), hout

Levertijd & Verzending

Levertijd giclees

Nadat u een giclee schilderij heeft besteld gaan we in het Stips atelier meteen voor u aan de slag. We laten het doek komen en gaan het kunstwerk vervolgens voor u opspannen en inlijsten.

• Van bestelling tot aan de aflevering kunt u uitgaan van een gemiddelde doorlooptijd van 5 tot 10 werkdagen. Mocht u een werk voor een bepaalde datum nodig hebben, dan laat het ons weten en we zullen het met voorrang behandelen.
• Een deel van de collectie hangt al compleet ingelijst in onze galeriewinkel en kan sneller geleverd worden.

Verzending Nederland

• gratis levering binnen Nederland bij bestellingen v.a. €50.- (m.u.v. hele grote werken)

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt het schilderij dan rustig bekijken en ophangen om te zien of het mooi in uw interieur past en of u het wilt behouden.
• Wilt u het giclee schilderij toch niet houden? Geen probleem. Stuur het onbeschadigd terug in de originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.
• Giclées die speciaal voor u in opdracht zijn aangepast of die we voor u hebben ingelijst in een afwijkende lijst kunnen niet geruild worden. Mocht u twijfelen of het kunstwerk voor u geschikt is, bestel het dan eerst zonder lijst of met een standaard lijst en als het u bevalt, kunnen we het voor u aanpassen aan uw wensen.