Zomerland – Christa Ohland

45 x 135 cm

225,00335,00

Wissen
Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

unlimited art giclée
uitgevoerd op canvas
giclée in eigen maat mogelijk

De vurige passie van de zomer in een mystiek eindeloos landschap tot leven gebracht door kunstschilder Christa Ohland. De kleuren zijn warm en intens. De lucht met wolken in een rustig koelblauw steeks prachtig af tegen het levendige rood-oranje van de zinderende aarde. Zomerland heeft een langgerekte vorm, waardoor de sfeer van het landschap extra geaccentueerd wordt.

Zomerland giclée details

Het werk is als giclée uitgevoerd op eco-canvas uitgevoerd en kan naar keuze met of zonder lijst uitgevoerd worden.

45 x 135 cm details
45 x 135 cm zonder lijst
48 x 138 cm inclusief lijst

zonder lijst, canvas op frame – € 225.-
compleet ingelijst – € 335.-

lijstmogelijkheden
De lijstmogelijkheden zijn: zwart, wit, naturel of zwart met zilverfront. Deze houten baklijsten hebben een zichtrand heeft van 10mm. Wilt u liever een andere lijst? Geen probleem, we maken het graag op maat.
gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor gespreid betalen

Giclée in uw eigen maat

We bieden dit werk aan in het formaat 45 x 135 cm, echter kunnen het op verzoek in een speciaal door u gewenste maat uitvoeren. De minimale maat voor dit giclee op canvas is 30 x 91 cm en de maximale maat is 140 x 424 cm. Neem contact met ons op als u een prijsopgave wilt voor uw kunstwerk in een andere maat.Categorie: Collectie:

Over de kunstenaar

Christa Ohland


Het ritme van het leven… kracht en expressie… dat zijn de schilderijen van Christa Ohland. Haar stijl is kleurrijk en toch zacht. Levendig en in balans. Dromerig en figuratief.

Van figuratief naar abstract
Ze verwierf wereldwijde bekendheid met haar zonnebloemen in aquarel. De laatste jaren heeft ze zich meer toegelegd op het grotere werk en schildert veel abstracte landschappen. De kleuren zijn altijd warm. Door meerdere individuele lagen over elkaar heen aan te brengen, kwasten te combineren met spatels en soms ook weer delen weg te vagen, modelleert ze schilderingen die licht lijken te geven en een sterk diepte-effect hebben.

Positieve energie
Ze neemt de toeschouwer mee in eindeloze ruimten en verre horizonten. Wandelend door Ohland’s beelden ontdek je steeds meer… van bergketens tot zonsondergangen tot diepe valleien en diffuse nevelen. Het werk van Ohland straalt kalmte en positieve energie uit. Een energie die de kijker ruimte laat voor de eigen gevoelens en gedachten.

Christa Ohland is in Mùnchen geboren en sinds 1982 actief als kunstenares.


collectie

Giclee informatie

Kwaliteit
Een giclee is een zeer hoogwaardige kunstdruk, waar een een origineel schilderij aan ten grondslag ligt en die in overleg met de betreffende kunstenaar al of niet in gelimiteerde oplage wordt uitgebracht. De giclées bij Stips zijn allemaal uitgevoerd op een eerste kwaliteit canvas en op de doeken zit een kleurgarantie van 75 jaar. Hoe een giclée precies gemaakt wordt, kunt u lezen op deze pagina.
Het opspannen van een giclée
De giclée-doeken worden voor u met de hand opgespannen in ons eigen atelier. Hierbij werken we op traditionele wijze, waarbij we gebruik maken van een spantang om de doeken mooi strak op het frame te krijgen. Ook op het materiaal wordt door ons niet bezuinigd: we kiezen altijd voor latten die qua dikte en breedte corresponderen met het formaat van uw kunstwerk, zodat het werk een optimale stabiliteit en stevigheid krijgt.
Het inlijsten
Nadat het doek is opgespannen, kunnen we het voor u inlijsten in een houten baklijst. We bieden deze aan in zwart, wit, naturel of zwart met zilverfront. Mocht u liever een andere omlijsting willen, dan kan het giclée ook in een bredere-, gekleurde - of lijst met sierrand geplaatst worden. (meer info).
Ophangmogelijkheden
Elk giclée dat we uitleveren is voorzien van ophangmogelijkheden. Aan de achterzijde worden ogen en ophangdraad bevestigd, zodat u uw kunstwerk bij ontvangst meteen aan de wand kunt hangen. Bij de maat 30 x 40 cm of kleiner, leveren we standaard een los ophangbeugeltje mee, dat u zelf op de gewenste hoogte kunt bevestigen.
Giclées in een ander formaat
Soms vindt u een giclee mooi, maar zou u het juist groter of kleiner willen hebben, om het mooi in te kunnen passen in uw interieur. Dat kan! Alle giclees uit de unlimited art collectie zijn aan te passen qua formaat. De minimaal en maximaal mogelijke maten vind u in de uitgebreide beschrijving onder het giclee. De giclees in gelimiteerde oplage en de Marius van Dokkum giclees zijn echter van deze mogelijkheid uitgesloten. Deze zijn alleen te bestellen in het formaat zoals aangegeven.
Giclée in de winkel komen bekijken
De giclees worden wisselend tentoongesteld in onze galeriewinkel. In verband met beperkte ruimte kunnen we helaas niet alles tegelijk presenteren. Wilt u dan ook een specifiek werk komen bekijken, laat het ons dan van tevoren weten, zodat we er voor kunnen zorgen dat het aanwezig is als u komt.

Kenmerken

Afmetingen 45 × 135 cm
Kunstenaar

Ohland, Christa

Garantie

75 jaar garantie op kleurechtheid

Materiaal

canvas (eco gecertificeerd), hout

Levertijd & Verzending

Levertijd giclees

Nadat u een giclee schilderij heeft besteld gaan we in het Stips atelier meteen voor u aan de slag. We laten het doek komen en gaan het kunstwerk vervolgens voor u opspannen en inlijsten.

• Van bestelling tot aan de aflevering kunt u uitgaan van een gemiddelde doorlooptijd van 5 tot 10 werkdagen. Mocht u een werk voor een bepaalde datum nodig hebben, dan laat het ons weten en we zullen het met voorrang behandelen.
• Een deel van de collectie hangt al compleet ingelijst in onze galeriewinkel en kan sneller geleverd worden.

Verzending Nederland

• gratis levering binnen Nederland bij bestellingen v.a. €50.- (m.u.v. hele grote werken)

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt het schilderij dan rustig bekijken en ophangen om te zien of het mooi in uw interieur past en of u het wilt behouden.
• Wilt u het giclee schilderij toch niet houden? Geen probleem. Stuur het onbeschadigd terug in de originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.
• Giclées die speciaal voor u in opdracht zijn aangepast of die we voor u hebben ingelijst in een afwijkende lijst kunnen niet geruild worden. Mocht u twijfelen of het kunstwerk voor u geschikt is, bestel het dan eerst zonder lijst of met een standaard lijst en als het u bevalt, kunnen we het voor u aanpassen aan uw wensen.