Lorenz, Birgit

Birgit Lorenz

Vrouwenpower! Artisticiteit, creativiteit en kleurrijkheid ten top!

Birgit Lorenz uit het Duitse Berlijn is geboren met een pakje kleurpotloden in de hand. Het artistieke pad leek dan ook al vooraf bepaald te zijn. Het duurde niet zo lang voordat ze de kleurpotloden inruilde voor verf, kwast en tekenmateriaal. Haar leven is van kinds af aan doordrenkt geweest met kunst en creatieve uitspatting,

Heden ten dage is Birgit Lorenz een bekend en gepassioneerd kunstenares, die na het voltooien van haar opleiding tot restaurateur, grafische vormgeving en kunstgeschiedenis met veel succes haar eigen Galerie Lorenz leidde tot 2003. Maar ze hield hierin te weinig tijd over voor haar eigen creativiteit. Na het stoppen met de galerie, heeft ze zich volledig toegelegd op haar eigen artisticiteit en is nu full-time bezig als freelance-schilder en docent aan verschillende kunstacademies.

Haar schilderijen hebben voornamelijk betrekking op het onderwerp ‘vrouw’. Op een leuke manier en soms met een serieuze ondertoon… In felle kleuren en grafische patronen brengt ze met haar werk een ode aan de vrouw!


Toont alle 8 resultaten