Bonciani, Celina

Celina Bonciani

De wereld van kunst is bij de Italiaanse Celina Bonciani met de paplepel ingegoten. Haar vader, Giuseppe Bonciano, is een bekend landschapschilder in Sondrio, een plaatsje in Lombardije in het noordelijk deel van Italië.

Het was hier dat ook Celina haar passie voor de schilderkunst ontdekte. De intensiteit van het leven heeft altijd tot haar verbeelding gesproken en de indrukken die ze opdeed in haar omgeving wilde ze al vroeg overbrengen op het doek.

Ze heeft verschillende kunstopleidingen gevolgd en bezocht de kunstacademies van Mailand, Pavia en Ancona. Door de jaren heen begon ze steeds meer haar eigen stijl te ontdekken en te ontwikkelen.  Ze werkt graag met aquarel- en pasteltechnieken en heeft zich verder gespecialiseerd in twee kunststijlen. De ene omvat haar persoonlijke levendige landschappen en stillevens. De andere omvat haar abstracte werk met collages in heldere sprekende kleuren.

Haar collectie schilderijen laat op prachtige wijze zien hoe Celina haar omgeving ziet. Hieruit heeft Stips een aantal giclées geselecteerd die we compleet ingelijst aanbieden op canvas.


Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.