Prima Donna wordt Collectors Item

De Prima Donna beeldjes worden collectors-items. U treft het als u een of meerdere beeldjes van deze ´leuke dames in schalkse houdingen´ in uw bezit heeft. Want ze worden zeldzaam!

In de loop der jaren heeft designer Daniel de la Cruz een heleboel blanke en donkere wulpse dames ontworpen. Zonder uitzondering zijn ze allemaal elegant, vrolijk beschilderd en hebben ze een maatje meer. Eigenlijk wel twee of drie maatjes meer… en daarmee zijn ze juist zo leuk, opvallend en heerlijk voor alle vrouwen.

Maar helaas heeft het bedrijf dat de productie regelde besloten ermee te stoppen en zich meer toe te gaan leggen op hun andere producten. Dat betekent dat de dames van de la Cruz over een aantal weken compleet uitverkocht zullen zijn, en dat vinden we uiteraard heel erg jammer. Ze vormden met zijn allen zo’n vrolijke club in onze winkel en we gaan dat absoluut missen.

Maar……… voor de gelukkige bezitters van de beeldjes is het een groot voordeel. Want alle Lady’s en Madammekes zijn dan wel opeens gepromoveerd tot Collectors Items en krijgen zo een absolute meerwaarde.

Gelukkig hebben we nu nog enkele exemplaren  op voorraad van de Prima Donna dames. Wat op de website staat is er nu nog, maar van de meeste hebben we nog maar 1 of 2 stuks. Dus wilde u al een tijdje een Lady Dolores, Maria, Cassandra of Josephine aanschaffen, dan kunt u hier beter niet te lang meer mee wachten. OP is voor deze kunstserie helaas ook echt OP.

Bekijk hier de Prima Donna collectie van Daniel de la Cruz.