In blijde verwachting (Pregnant Lady Blue) – Gertruud Hartog

125,00

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

Kunstenaar: Gertruud Hartog
Gelimiteerde oplage: 75 stuks
Ontwerp: 2017
Formaat: 21 x 16 x 12 cm

Dit beeldje van Gertruud Hartog is overduidelijk een kunstwerkje van een zwangere vrouw.  Zij is gelukkig, ze koestert haar ongeboren baby en is trots op haar babybuik.

Deze zwarte dame is gekleed in een wit badpak voorzien van een heleboel blauwe hartjes die zwart omrand zijn. Het grote hart op haar buik bestaat uit meerdere harten ineen en symboliseert de blijdschap voor de ophanden zijnde bevalling van een gezonde zoon of dochter.

Dit symbolische beeldje zit in een mooie verpakking, heel geslaagd om aan een zwangere vriendin, dochter of ander familielid cadeau te geven.  Maar schroom niet om het jezelf cadeau te doen als het je aanspreekt.

Details Pregnant Lady Blue:

 

  • Het beeld is gemaakt van hoogwaardig kunsthars en is met de hand beschilderd. Daardoor kunnen de schilderingen iets afwijken van de hier geplaatste foto.
  • De oplage van dit kunstwerk is  slechts 75 stuks en ieder exemplaar is gesigneerd en genummerd.
  • Pregnant Lady Blue is ook verkrijgbaar in een rode uitvoering: Pregnant Lady Red.

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijstCategorieën: ,

Over de kunstenaar

Gertruud Hartog

Gertruud is een bekende naam in de wereld van de kunstgaleriën en laat al vele jaren haar creatieve vermogens de vrije loop. Het kunstzinnig bezig zijn is voor haar een bron van inspiratie en ontspanning. Ze heeft zich georiënteerd in verschillende kunstvormen en vond uiteindelijk haar passie in het maken van beelden van vrouwen met een maatje meer.

Onder de naam Big Ladies ontwerpt zij krachtige volle vrouwenfiguren die eigenwaarde, uniciteit en vrolijkheid uitstralen. Kenmerkend voor haar werk is, dat iedere door haar ontworpen dame, zowel kracht als zachtheid uitstraalt. De dikke dames zijn vol van vrolijkheid. Veel van de beelden hebben inheemse invloeden.

Hartog’s beelden zijn te zien bij verschillende galeriën door het hele land en worden in gelimiteerde oplage verkocht. Haar beelden bij Stips zijn zowel online te bestellen alsook te bezichtigen in onze galeriewinkel in Groningen.


Kenmerken

Afmetingen 21 × 16 × 12 cm
Kunstenaar

Hartog, Gertruud

Merk

Big Ladies

Materiaal

kunsthars

Gelimiteerde oplage

75 stuks

Levertijd & Verzending