De inlijstmogelijkheden

Voor de giclees, schilderijen en reproducties in onze collectie geldt dat ze op verschillende manieren ingelijst kunnen worden. Het kunstwerk wordt hierbij eerst opgespannen op een houten frame en vervolgens in een baklijst gemonteerd. Met ontelbaar veel mensen op deze aardbol zijn er evenzovele smaken. Daarom bieden we ook verschillende opties aan voor uw kunstwerk. Het meest gekozen is een strakke houten baklijst in het zwart, blank of wit. In deze omlijsting komen de meeste kunstwerken goed tot hun recht en staat ook standaard genoemd bij de giclees in onze webshop.
Houten baklijst zwart
Houten baklijst naturel
Houten baklijst wit

Andere kleur of breedte

De baklijst kan ook in een andere kleur gemaakt worden, bijvoorbeeld een kleur die u terugvindt in het schilderij of die past bij uw wand. Bestel hiertoe het kunstwerk in blanke lijst en vermeld in het opmerkingenvak welke kleur u wenst. Wees hierbij zo specifiek mogelijk. Van paars tot blauw, van mint tot bruin, van fluor tot kastanje, elke denkbare kleur is mogelijk! De kleurtoeslag is € 15,00 per meter (2x de hoogte plus 2x de breedte van de lijst) en wordt apart nagefaktureerd.

De standaard baklijst heeft een zichtrand van 10 mm, maar kan ook in andere breedtes of uitvoeringen geleverd worden. Hieronder treft u de mogelijkheden aan.
Neem contact met ons op om een vrijblijvende prijsopgave te laten maken.

Advies in onze winkel

Wilt u graag advies of de lijst graag zelf in de winkel komen uitzoeken, bestel dan uw giclee zonder lijst op frame en u kunt ter plekke, samen met ons, bekijken welke lijst er het mooiste bij past.

Baklijsten met een zichtrand van 10 mm

Baklijsten met zichtrand van 20 mm

Overige baklijsten